Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ήττα από τον Μακεδονικό, “φωνές” για τη διαιτησία

Ήττα από τον Μακεδονικό, “φωνές” για τη διαιτησία

0
Dodekanisos

Την ήττα με σκορ 1 – 0 από τον Μακεδονικό γνώρισε ο Διαγόρας σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Διαγόρας με νίκη επί της Βέροιας την επόμενη αγωνιστική θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Σιμόνι με κεφαλιά στο 28’.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Λισγάρας, Τσουκάνης (92’ Κραγιόπουλος), Παναγιωτούδης, Γκέντσογλου, Ζαφειράκης (75′ Μπρατσιάνι), Γαρύφαλλος (75′ Μιλισάβλιεβιτς), Ουνγιαλιδής, Σιμόνι (92’ Σιατραβάνης).
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αθανασόπουλος, Τάτσης, Γιανναράκης, Γκρόζντανιτς, Μαγκάκης (46′ Λουκίτς), Καραμάνης, Τσιαντούλας (83′ Μπούμπας), Αντεσίνα (51′ λ.τ Βουργουντζής), Σταμένκοβιτς (17′ λ.τ Παραστατίδης), Μανιάς, Αρίας.

«Φωνάζει» για τη διαιτησία
Πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης έχει η ομάδα του Διαγόρα η οποία μετά το τέλος του παιχνιδιού εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά:
“Κύριοι της ΚΕΔ,
Αιτούμαστε την άμεση ΔΙΑΓΡΑΦΗ από τους πίνακες Διαιτητών του εντεταλμένου και ανεκδιήγητου σε υπηρεσία, διαιτητή ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του συνδέσμου ΗΜΑΘΙΑΣ. Είναι απορίας άξιο με τόσους καλούς διαιτητές και διαιτησίες φέτος πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που την ξεθάψατε αυτή την καρικατούρα! Ένας διαιτητής που απο το πρώτο δευτερόλεπτο έδειξε τις προθέσεις του. Για τον Μελτζανιδη η ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ για 90 λεπτά ήταν αόρατη. Στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οι παίκτες του Μακεδονικού. Για να το καταλάβετε, το πρώτο φάουλ μας το έδωσε στο 50ο λεπτό τη στιγμή που ήδη από το 25ο λεπτό έγινε αναγκαστική αλλαγή ο ποδοσφαιριστής μας Σταμεκοβιτς με χτύπημα στο γόνατο και δεν έδωσε κανενα φάουλ!
Δεύτερον, στο 60ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής μας Γκατα δέχτηκε εγκληματικό χτύπημα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε κάταγμα Περόνης και Ποδοκνημικής και θα χειρουργηθεί εσπευσμένα αύριο στην Αθήνα. Στη φάση αυτή ο «σερίφης» του γηπέδου έδειξε κόρνερ, ούτε καν φάουλ!!!!!! Γιατί ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ θυμήθηκε ότι ο παίκτης που έκανε το φάουλ είχε κίτρινη.
Για τον Μελτζανιδη η ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ για 90 λεπτά ήταν αόρατη.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η συμπεριφορά του και η αντιμετώπιση προς τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές μας ήταν Χυδαία, καθώς μας εξύβριζε όλη την ώρα. Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο απέβαλε τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας και τον εξύβρισε επειδή διαμαρτυρόταν κόσμια στον 4ο διαιτητή για μια φάση και του είπε παρουσία του 4ου και του πάγκου του ΔΙΑΓΟΡΑ « βγες έξω Μουνοπανο». Επίσης, στην ανάπαυλα του ημίχρονου ενώ γινόταν μια πολιτισμένη συζήτηση σε ήπιους τόνους μεταξύ των παραγόντων του ΔΙΑΓΟΡΑ και του επόπτη Κουλά Χάσαν απευθυνόμενος στον επόπτη του είπε «μην τους μιλάς γαμησε τους» . Απετράπη η σύρραξη λόγω της υπευθυνότητας και σοβαρότητας του επόπτη που τον τράβηξε παραπέρα και ζήτησε συγνώμη στους παράγοντες του ΔΙΑΓΟΡΑ για την συμπεριφορά του Διαιτητή.
Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ δια των νομικών της συμβούλων θα καταθέσει μήνυση για εξύβριση και απειλή κατ’ έργων και κατά εξακολούθηση.
Κύριοι της ΚΕΔ περιμένουμε την άμεση τιμωρία του και να μη σφυρίξει ποτε ξανά αλλιώς θα είστε συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα που διαπράχθηκε σήμερα.
Ο συγκεκριμένος κατα ευφημισμόν διαιτητής-νευροχειρουργός-υβριστής-υπέρβαρος καλό θα είναι να μας απαλλάξει από την παρουσία του στην διαιτησία και να ασχοληθεί με τα οπωροκηπευτικα στη Βέροια.
Τέλος ευχαριστούμε την ΠΑΕ Μακεδονικός και τους φιλάθλους της για την άψογη φιλοξενία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments