Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ ITF RHODES CUP JUNIOR: Αποχαιρέτησε και η Παπαδοπούλου

ITF RHODES CUP JUNIOR: Αποχαιρέτησε και η Παπαδοπούλου

0
Dodekanisos

Με την Βικτώρια Παπαδοπούλου να μην μπορεί να κάνει την έκπληξη, συνεχίστηκε και η τέταρτη αγωνιστική ημέρα του κυρίως ταμπλό του Παγκόσμιου τουρνουά ITF RHODES CUP JUNIOR που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης. Η νεαρή ροδίτισσα απέναντι στην Γερμανίδα Tea Lukic, δεν μπόρεσε να μπει καθόλου στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσει με 2 – 0 σετ (6 – 0, 6 – 1) και να αποχαιρετήσει έτσι την διοργάνωση. Ήταν έτσι και αλλιώς ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ πειθαρχημένη και πολύ δουλεμένη παίκτρια, η οποία οδήγησε τον ρυθμό στα δικά της μέτρα και επικράτησε. Η Γερμανίδα έπαιζε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα η Παπαδοπούλου να μην προλαβαίνει ενώ παράλληλα ήταν και το άγχος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Αυτό που μένει πάντως είναι οι εμπειρίες που κέρδισε η νεαρή Ροδίτισσα οι οποίες και θα τις φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Η Γερμανίδα Tea Lukic

Η Ελλάδα τα πηγαίνει πολύ καλά
Μετά τον αποκλεισμό και της Παπαδοπούλου, η Ρόδος δεν έχει άλλους αθλητές που να παραμένουν στο τουρνουά, ωστόσο η Ελληνική σημαία παραμένει ψηλά, καθώς παιδιά από την υπόλοιπη Ελλάδα κάνουν ένα εξαιρετικό τουρνουά μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα:

ΑΓΟΡΙΑ
Την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί και το Ελληνικό στοιχείο είναι πολύ έντονο δεδομένου ότι οι τέσσερις από τους οκτώ αθλητές που παίρνουν μέρος είναι Έλληνες! Ο ένας μάλιστα προημιτελικός είναι …Ελληνικός εμφύλιος. Αναλυτικά, τα παιχνίδια της Παρασκευής είναι:
-Ν. Μανόπουλος – Φ. Ζαχιώτης
-P. Alam (GBR) – Κ. Ράπτης
-A. Fery (GBR) – Ντ. Τριανταφύλλου
-M. Politowicz (POL) – S. Bossem (GBR)
Αλλά και στα «διπλά», οι Μανόπουλος, Ράπτης και Ρουμπής Τριανταφύλλου έχουν φθάσει μέχρι τους ημιτελικούς και διεκδικούν είσοδο στον τελικό

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Και στα κορίτσια όμως, το Ελληνικό στοιχείο είναι πολύ έντονο καθώς η Μιχαέλα Λάκη, η Μαρία Καλίστρου και η Αθηνά Πίττα αγωνίζονται την Παρασκευή στα προημιτελικά. Στα «διπλά» οι Λογοθέτη/Παύλου παίζουν στον ημιτελικό της Παρασκευής με τις Alexandrova/Καλλίστρου και οι Λάκη/Πίττα θα αντιμετωπίσουν τις Ρωσίδες Saitova/Yanotoskaya.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments