Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ήταν καθαρά θέμα του διαιτητή!»

«Ήταν καθαρά θέμα του διαιτητή!»

1
orfanidis savas4
Dodekanisos

Δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα έγιναν στο γήπεδο Αφάντου ο προπονητής της Ρόδου Σάββας Ορφανίδης. Ο ίδιος μετά από ερώτηση που του έγινε από το news12 αρκέστηκε να πει τα εξής:
«Θα κρίνω μόνο το παιχνίδι. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά. Σκεφτόμασταν αλήθεια κάποια στιγμή να αποχωρήσουμε αλλά η απόφαση για τη συνέχιση του αγώνα ήταν καθαρά του διαιτητή και όχι δική μας».
Αναφερόμενος στον αγώνα, είπε:
«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων τις δυσκολίες του αγώνα. Όντως ήταν όσο δύσκολο το φανταζόμασταν και ακόμα περισσότερο μπορώ να πω. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν . Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο απαφασιστικοί, επιβάλαμε τον ρυθμό μας, πετύχαμε δυο τέρματα και καθαρίσαμε το παιχνίδι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
8 years ago

ΣΑΒΒΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΚΑΣΕΙ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΡΓΟ.. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! 3, 4, 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕ, Ε ΑΥΤΟ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ