Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ιστορικός βαθμός για τους Ατρόμητους

Ιστορικός βαθμός για τους Ατρόμητους

0
Dodekanisos

Τον παρθενικό βαθμό της ιστορίας τους στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας πανηγύρισαν σήμερα οι Ατρόμητοι οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 στη Μαλώνα απέναντι στον Άγιο Γεώργιο.

Οι πιτσιρικάδες του Παναγιώτη Ζούνη λίγο έλλειψε να πάρουν μάλιστα και το “τρίποντο” αλλά στάθηκαν άτυχοι διότι δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονοι οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας μάλιστα σημαντική ευκαιρία με τον Τερζίου στο 30′ ο οποίος με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά, το γκολ ήλθε με τον Καστρινάκη στο 45′ (0 – 1).

Στην επανάληψη ο ΆΓιος Γεώργιος ανέβασε κατά πολύ στροφές αλλά παρόλα αυτά οι Ατρόμητοι θα μπορούσαν να κάνουν το 0 – 2 στο 60′ όταν μετά από φάουλ του Καστρινάκη η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε. Ο Άγιος Γεώργιος πίεση και τελικά πέτυχε το γκολ στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ του Αφαντενού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος (81′ λ.τ. Σαρούκος), Γιωργάς, Γερακοπύδης, Σκορδάς (72′ λ.τ. Κόπελλος), Κουτσουμπάρης, Χατζημανώλης, Κοντόγιαννος, Αφαντενός, Κοστόφ, Ζολτάν (50′ Χ. Χατζηνικόλας), Ε. Κακούλης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: Θαρρενάκης, Ταρατίτας, Καστρινάκης, Κασσανής, Τερζίου, Φλάγκος (74′ Πίτσος), Κυρίτσης, Μαγιόγλου, Παραστατίδης (84′ Καψαλάκης), Μιχαηλού (61′ Συμεωνίδης), Γανωτάκης (79′ Λυκοπάντης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments