Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετο πέρασμα για τον Απόλλωνα Κ.

Άνετο πέρασμα για τον Απόλλωνα Κ.

0
Dodekanisos

Εύκολη νίκη με σκορ 0-5 επί της ουραγού Δόξας Ψίνθου πέτυχε ο Απόλλωνας Καλυθιών και διατηρήθηκε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος από την Δόξα και στο 31′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Παλάζης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χατζηβαλσάμης πήρε την κεφαλιά και ο Μαθιός από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 0-1. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59′ ο Κυρίτσης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 0-2, ενώ στο 63′ μετά από ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Μαθιό, Γεωργιάδη και Παλάζη, ο τελευταίος έκανε το σουτ, αλλά νικήθηκε από τον Χάλαντα, στην συνέχεια της φάσης ο Καντιμοίρης με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 72′ ο Παλάζης πέτυχε το 0-4, ενώ στο 77′ ο Χατζηβαλσάμης νίκησε τον Χάλαντα από τα 11 μέτρα και διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Xάλαντας Φ, Τσούλος, Κωστομοίρης Γ, Κωστομοίρης Β (80′ Χάλαντας Π), Ορφανός Χ, Τσοπάνογλου, Μέντος (51′ Πετράς), Αθηναίος, Στεφανής (74′ Κώστας), Καρίκης, Καζέλης (89′ Μάστορας).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Σαχίνης (74′ Σαββούλης Α), Νικολός, Φυλακούρης (64′ Κάλτσης), Κυριτσής, Γεωργιάδης (64′ Διακουράκης), Σαββούλης Τ (50′ Φλεβάρης), Παλάζης, Μαθιός, Καντιμοίρης, Χατζηβαλσάμης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments