Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ιστορικό παιχνίδι

Ιστορικό παιχνίδι

0
kolossos_peristeri
Dodekanisos
Ένα από τα πλέον σημαντικά και ιστορικά παιχνίδια δίνει αύριο η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία φιλοξενεί στις 16:00 την Ε.Κ. Καβάλας, στο πρώτο παιχνίδι της α’ φάσης των πλέι-οφ. Για πρώτη φορά η ομάδα μας έχει πλεονέκτημα έδρας στη… συνέχεια του πρωταθλήματος και ευελπιστεί να… ανοίξει το σκορ στις αναμετρήσεις με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας. Η αυριανή συνάντηση του «Βενετοκλείου» είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού η ομάδα μας θέλει τη νίκη, για να κάνει το πρώτο βήμα όσον αφορά στην πρόκριση της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Στην προσπάθεια της αυτή θα χρειαστεί τη συμπαράσταση όλων των Ρόδιων φιλάθλων, οι οποίοι πρέπει να γεμίσουν το «Βενετόκλειο» και να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη. Η ομάδα μας έγραψε ιστορία φέτος στο πρωτάθλημα της Α1, αφού έγινε η πρώτη επαρχιακή στα χρόνια του επαγγελματικού μπάσκετ που τερμάτισε στην τρίτη θέση της regular season, έγινε η πρώτη που έφτασε τις 16 νίκες, εκ των οποίων οι 6 μακριά από τη Ρόδο, αριθμοί που συνιστούν νέα ρεκόρ.
Όλοι οι δρόμοι αύριο (16:00) οδηγούν στο «Βενετόκλειο» και η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει μία ζεστή ατμόσφαιρα, που θα ωθήσει τους αθλητές μας να πάρουν την πολύτιμη νίκη απέναντι σε μία καλή και δυνατή ομάδα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα στο «Βενετόκλειοι» με ασκήσεις τακτικής, σουτ και «βιντεοθεραπεία». Ο τεχνικός της ομάδας μας Βασίλης Φραγκιάς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού και ο Γιάννης Γεωργαλλής ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Τα εισιτήρια του αγώνα με την Ε.Κ. Καβάλας θα διατίθενται αύριο από τις 14:00 στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 15 ευρώ.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments