Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ισοπαλία στο “Οικονομίδειο”

Ισοπαλία στο “Οικονομίδειο”

0
Dodekanisos

Σχήματα και τακτικές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι προπονητές του Ιάλυσου και του Διαγόρα στο σημερινό μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Οικονομίδειο» και τελείωσε ισόπαλο με σκορ 1 – 1. Ο αγώνας δεν είχε να προφέρει πολλές συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με την επανάληψη που είχε σαφώς καλύτερο ρυθμό. Το σκορ άνοιξε στο 65΄ο Ναβαλόν με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά στο 70΄ο Δελαπόρτας με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.

To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Τσέτσος, Μοσχάτος)
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τερζίου, Γιώργου, Μακρυδημήτρης, Πατηνιώτης, Κουγιός, Μισέλ, Μαρτσάκης, Σταυλάς, Σερτζίνιο, Πεταυράκης (Έπαιξαν και οι Ομπίνα, Δελαπόρτας, Παπαδόπουλος, Αυγενικού, Λαμίν, Φράγκος, Δαλαμήτρας, Κ. Χειμωνέττος, Ρεκλείτης, Νατσιόπουλος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Μανωλάκης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Μπελέρης, Παρέχο, Γαεωργίου, Μπουρλάκης, Κέρι, Μπαρμπαρούσης (Έπαιξαν και οι Γλυνός, Σταματόπουλος, Μκρτσιάν, Ηλιάδης, Κασνέτσι, Αθανασίου, Πατζαρούχας, μεντί, Γούλας, Ναβαλόν και Παπαδόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments