Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στην Παστίδα!

Ισοπαλία στην Παστίδα!

0
asteras foivos
Dodekanisos

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς ανάμεσα στον Αστέρα Παστίδας και τον Φοίβο. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Παστίδας και ήταν ισορροπημένος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του. Οι παίκτες των δυο ομάδων δημιούργησαν ορισμένες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες με αποκορύφωμα το δοκάρι (οριζόντιο) του Θεοδοσίου με σουτ στο21’ μετά από κόρνερ του Μοντεσάντου. Ο Αστέρας έφθασε κοντά στο γκολ στο 43’ όταν ο Πάπα έκανε την παράλληλα σέντρα και ο Λολάκης ενώ ήταν μόνος μέσα στην μικρή περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Ματακάκης απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
Το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα πάντως ήταν τα δυνατά μαρκαρίσματα και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι προπονητές των δυο ομάδων έβγαλαν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα αλλά σίγουρα υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος για να φθάσουν οι ομάδες στο επιθυμητό επίπεδο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπακωνσταντίνου
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Χαριτάκης, Καρύδης, Παγκράτης, Τάσος, Φελεσάκης, Συμεωνίδης, Λολάκης, Καλαγρής, Κυρίτσης, Πάπα (Έπαιξαν και οι Πολυχρόνης, Παπαχριστοδούλου, Ισκάς, Αυγενικός, Σπάτα, Κονόμι, Παπαμιχαήλ, Αποστολάτος, Ντέμα, Αμπντουλάϊ,Πίσκας)
ΦΟΙΒΟΣ: Ματακάκης, Γιούργκεν, Θεοδοσίου, Ορφανίδης Σωκράτης, Ταφάνι, Καραγεωργίου, Παϊζάνος, Ορφανίδης Νίκος, Παλάζης, Μοντεσάντος, Χαρτοφύλλης (Έπαιξαν και οι Καραγιάννης, Φελεγκάκης, Ντόστι, Τόππος, Ζαχαριάς, Αναγνώστου)

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments