Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στην Κάρπαθο

Ισοπαλία στην Κάρπαθο

0
poseidonas kleovoulos
Dodekanisos

Τους βαθμούς μοιράστηκαν Ποσειδώνας και Κλεόβουλος καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Κάρπαθο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά αφού στο 13΄ ευτύχησαν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με το διαγώνιο σουτ του Καραλή. Στη συνέχεια η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα ανέβασε στροφές θέλοντας να απαντήσει στο γρήγορο τέρμα που δέχθηκε, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 52΄ είχαν δοκάρι σε σουτ του Χαρίτου. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κακλαμάνος Α. έστειλε εκ νέου τη μπάλα στο δοκάρι σε μακρινό σουτ που επιχείρησε. Στο 72΄ οι Καρπάθιοι έχασαν με τη σειρά τους και αυτοί κλασική ευκαιρία όταν ο Καραλής σούταρε από το ύψος της περιοχής ο Χρυσανθής απέκρουσε με τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι λίγο πριν καταλήξει κόρνερ. Τελικά στο 78΄ ο Αλέκος Κακλαμάνος θα σκοράρει και θα γράψει το 1-1 που έμελλε να μείνει ως το τέλος. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρωνται στην φάση του γκολ που δέχθηκαν για επιθετικό φάουλ του σκόρερ Κακλαμάνου πάνω στον Κούτολο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης (Μαυρουδής, Αντωνάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Καζηλιέρης, Νασόπουλος Σπανός Γ., Κούτολο, Κουλάι, Καραλής, Καουκάκης (75΄ Χατζηκοντός), Σπανός Μ., Βασιλειώτης (57΄ Τσιαβέλης), Τσιπιζίδης
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Παπαοικονόμου, Κακλαμάνος Μ., Πιτσουρδάκης, Κωστάκης, Χαμιτάι Γαϊτάνος (83΄ Κολιάδης), Κωλιοκώστας, Κακλαμάνος Α., Χαρίτος (74΄ Κλημαντής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments