Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στην Αρχίπολη

Ισοπαλία στην Αρχίπολη

0
2
Dodekanisos

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν στο γήπεδο Αρχίπολης ο τοπικός Εθνικός και ο ΑΣ Τήλος στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλος της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους αφού μόλις στο 9΄ είχαν πετύχει δύο γρήγορα τέρματα. Στο 2΄ ο Κουφός με κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσακίρη Σ. άνοιξε το σκορ και στο 9΄ ο Τζαβάρας έκανε την κόντρα στο διώξιμο του Χατζηφούντα και η μπάλα παίρνoντας περίεργη πορεία κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Στη συνέχεια οι Τηλιακοί ανέβασαν το ρυθμο τους και στο 35΄ έφτασαν στην μείωση του σκορ όταν μετά την κάθετη του Μόσχου ο Σακελλάρης Η. με πλασέ αφού πέρασε και τον Ζάαλουκ έκανε το 2-1.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πολύ καλύτεροι, χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε λίγο πριν το φινάλε και συγκεκριμένα στο 89΄ με τον Μόσχου να πλασάρει ψύχραιμα τον αντίπαλο γκολκίπερ και να διαορφώνει το τελικό 2-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. απαβασιλείου (Μπερδεμπές, Πλάτσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Ζάαλουκ, Αλευρόπουλος, , Μπαδιεριτάκης, Τζαβάρας (71΄ Γιαλλούσης), Μαυρής, Κουφός, Καρίκης, Κατταβενός (60΄ Κασιώτης), Τσακίρης Γ., Τσακίρης Σ. (59΄ λ.τρ. Βιντζέντζος), Ορφανός
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Ρούκο, Χατζηφούντας, Νικολής, Σακελλάρης Κ., Σακελλάρης Η., Μόσχου, Χριστοφής (81΄ Παπαστεργίου), Οίκουτας (71΄ Καρασάββας), Ανγκόλι, Οικονόμου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments