Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα! »

«Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα! »

0
xeimonetos kostas
Dodekanisos

Έτοιμος στο να ανταπεξέλθει σε μία νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο news12 ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Κώστας Χειμωνέττος. Ο νεαρός εξτρέμ μιλάει για την νέα χρονιά, του στόχους της ομάδας του, όπως και για πολλά άλλα θέματα.
-Ποιοί είναι οι λόγοι οι οποίοι επέλεξες την ομάδα του Διαγόρα και ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας για την νέα χρονιά;
«Επέλεξα τον Διαγόρα διότι είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και ξεκάθαρους στόχους ενόψει της νέας σεζόν. Ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες. Επίσης είμαι σε μία πολύ καλή ηλικία και θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω αυτόν τον μεγάλο σύλλογο να επιστρέψει εκεί που του ανήκει».

-Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για την νέα χρονιά;
«Στόχος μου για την νέα χρονιά είναι μέσα από τις εμφανίσεις μου να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της».

-Θεωρείς πως με τις προσθήκες που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του Διαγόρα μπορεί να δεχθεί τον ανταγωνισμό από τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος;
«Και βέβαια. Η ομάδα έχει ενισχυθεί πάρα πολύ, αυτό όμως έχουν πράξει και άλλες ομάδες όπως ο Κλεάνθης ο οποίος διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ προσθέτοντας σε αυτό παίκτες όπως ο Μαριάς, ο Λυριστής και ο Μιχάλης ο Πλύγκος, ο οποίος είναι και πολύ καλός μου φίλος. Ακόμη η ομάδα του Φοίβου διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Επίσης και ομάδες όπως ο Ηρακλής Μαριτσών οι οποίες διαθέτουν πολύ δυνατές έδρες μπορεί να φανούν σκληροτράχηλοι αντίπαλοι».

-Ένα σχόλιο για την πρώην ομάδα σου τον Ιάλυσο η οποία θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχή χρονιά σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής:
«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Ιάλυσου με την οποία κατέκτησα αρκετά τρόπαια σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας μου στον σύλλογο. Εύχομαι στην ομάδα να πραγματοποιήσει μία ακόμη καλύτερη χρονιά από αυτήν που ολοκληρώθηκε και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ στον κ.Σάββενα με τον οποίο συνεργαζόμαστε επί τέσσερις συνεχείς χρονιές ότι καλύτερο και να εκπληρώσει και εκείνος με την σειρά του τους στόχους του».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments