«Ήρθα σε μεγάλη ομάδα!»

5
xeimonetos agelos2

Μπορεί να πέρασε από μια μικρή… φουρτούνα η συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα της Ρόδου και του Άγγελου Χειμωνέττου, όμως το τέλος της συγκεκριμένης …περιπέτειας, από σήμερα, βρίσκει τις δύο πλευρές μαζί και για τον ίδιο στόχο. Τα «ελάφια» πρόσθεσαν στο δυναμικό τους ακόμα ένα δικό μας παιδί που θα τιμήσει την φανέλα τους και με την εμπειρία του κάτω από τα δοκάρια θα δώσει μια διαφορετική σιγουριά στους συμπαίκτες του. Μετά την οριστική του συμφωνία με τους ανθρώπους της Ρόδου, του ζητήσαμε τις πρώτες του δηλώσεις και μας ανέφερε τα παρακάτω: «Ξέρω ότι ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Έρχομαι στον Α.Σ. Ρόδος για να βοηθήσω κι εγώ να φτάσει ψηλά. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου και επιθυμία μου είναι να βοηθήσω σημαντικά την ομάδα μου και μαζί με τους συμπαίκτες μου να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Ηλίας Λοίζος

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία και υγεία σε όλα τα παιδιά. Προσωπικά αδιαφορώ αν τα παιδιά που θα έρθουν θα είναι ντόπια ή όχι. Μακάρι να έχουμε πολλούς δικούς μας αλλά δεν παίζει αυτό τον κυρίαρχο λόγο. Να σέβονται την ομάδα και μακάρι να τους σέβεται και η διοίκηση. Καλή επιτυχία.

  2. Πόσο σίγουρος είμαι ότι και τα τρια πιό πάνω σχόλια τα έχει κάνει ο ίδιος για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Πριν 2 βδομάδες, έκραζε τη Ρόδο και τον “βησματία” Λουτριώτη και τώρα καμαρώνει που έκανε κωλοτούμπα. Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ του να πάει μπροστά και θα βολοδέρνει μια ζωή εδω στα τοπικά.