Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα!»

«Ήρθα σε μεγάλη ομάδα!»

5
xeimonetos agelos2
Dodekanisos

Μπορεί να πέρασε από μια μικρή… φουρτούνα η συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα της Ρόδου και του Άγγελου Χειμωνέττου, όμως το τέλος της συγκεκριμένης …περιπέτειας, από σήμερα, βρίσκει τις δύο πλευρές μαζί και για τον ίδιο στόχο. Τα «ελάφια» πρόσθεσαν στο δυναμικό τους ακόμα ένα δικό μας παιδί που θα τιμήσει την φανέλα τους και με την εμπειρία του κάτω από τα δοκάρια θα δώσει μια διαφορετική σιγουριά στους συμπαίκτες του. Μετά την οριστική του συμφωνία με τους ανθρώπους της Ρόδου, του ζητήσαμε τις πρώτες του δηλώσεις και μας ανέφερε τα παρακάτω: «Ξέρω ότι ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Έρχομαι στον Α.Σ. Ρόδος για να βοηθήσω κι εγώ να φτάσει ψηλά. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου και επιθυμία μου είναι να βοηθήσω σημαντικά την ομάδα μου και μαζί με τους συμπαίκτες μου να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Πικρή Αλήθεια
Πικρή Αλήθεια
7 years ago

Άγγελε έκανες την καλύτερη επιλογή και μην ακούς κανέναν. Άσε τα τοπικά για άλλους, άσε τους κομπλεξικούς να μιλάνε, είσαι επαγγελματίας πια. Καλή σεζόν.

lelelelelelelele
lelelelelelelele
7 years ago

Kolotoumpa………..

Ρόδιος
Ρόδιος
7 years ago

Καλή επιτυχία και υγεία σε όλα τα παιδιά. Προσωπικά αδιαφορώ αν τα παιδιά που θα έρθουν θα είναι ντόπια ή όχι. Μακάρι να έχουμε πολλούς δικούς μας αλλά δεν παίζει αυτό τον κυρίαρχο λόγο. Να σέβονται την ομάδα και μακάρι να τους σέβεται και η διοίκηση. Καλή επιτυχία.

sillektis
sillektis
7 years ago

Poli sosta !
Kali epitihia !

Alla eleges@
Alla eleges@
7 years ago

Πόσο σίγουρος είμαι ότι και τα τρια πιό πάνω σχόλια τα έχει κάνει ο ίδιος για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Πριν 2 βδομάδες, έκραζε τη Ρόδο και τον “βησματία” Λουτριώτη και τώρα καμαρώνει που έκανε κωλοτούμπα. Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ του να πάει μπροστά και θα βολοδέρνει μια ζωή εδω στα τοπικά.