Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ηρακλής τεσσάρων αστέρων

Ηρακλής τεσσάρων αστέρων

0
DSCN2150_new
Dodekanisos
Άνετη ήταν η επικράτηση του Ηρακλή Μαριτσών κόντρα στον Αστέρα Μασσάρων με σκορ 4 – 0.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι κέντρου με  τις δυο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις αντίπαλες εστίες αλλά τα λάθη και ο εκνευρισμός δεν βοήθησαν. Στο 6’ ο Βασιλώτος έπιασε ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Κρομύδα. Στο 15’ ο Παπακωνσταντής  Κ. εκτέλεσε ένα φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Στεργιανάκη και στο αμέσως επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Τσούφιου πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα του Αστέρα. Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 25’ όταν ο Μίρτσεβ μπήκε από τα αριστερά αλλά στο γύρισμα που έκανε βγήκε και μπλόκαρε ο Κοσμάς. Πέντε λεπτά πριν από την λήξη του ημιχρόνου, ο Βασιλώτος βγήκε από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στην περιοχή όπου ο Τσαλώλης δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ για το Ηρακλή Μαριτσών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασε κλασσική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 47’ όταν ο Καρίκης σε θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει το τερματοφύλακα Στεργιανάκη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παπακωνσταντής Κ. έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα και ο Χειμωνέτος με κεφαλιά έκανε το 2 – 0. Στο 51’ η ομάδα των Μαριτσών έκανε τρία τα τέρματα της, όταν ο Καρικής μπήκε μέσα στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τον χορό τον γκολ έκλεισε στο 55’ ο Χειμωνέτος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ όταν σε μια ατομική προσπάθεια  πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε σωστά για να διαμορφώσει το τελικό 4 – 0. Στο 75’ ο Κουρμαδιάς πραγματοποίησε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Κοσμάς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε  την μπάλα. Ένα ακόμη καλό σουτ είχε η ομάδα των Μασσάρων δυο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλακέντη αλλά ο Κοσμάς και πάλι απέκρουσε.

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή αντίκρισαν οι Βασιλώτος και Καρακώστας στο 18’, Χειμωνέτος στο 60’ και Σκούμπρος στο 75’ όλοι για επικίνδυνο παίξιμο.

Πολύ καλή  η διαιτησία του Δημήτρη Τσίπα και των Βοηθών του Στέργου Γιακουμάκη και Κώστα Καραγιάννη.

Ηρακλής Μαριτσών (Μιχάλης Μανωλάς): Κοσμάς, Καρακώστας (51’ Χατζηκωνσταντάκης), Τσούφιος, Παπακωνσταντής Κ, Λορεντζός, Κρομύδας, Μπιλιάς, Χειμωνέτος, Καρίκης, Τσαλώλης (61’ Ραφτόπουλος), Βασιλώτος (67′ Παπακωνσταντής Α).

Αστέρας Μασσάρων (Κώστας Παπαδόπουλος)Στεργιανάκης, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Κιλασίν, Παπαδόπουλος (63’ Νικήτας), Κουρμαδιάς, Χατζηκώστας (50’ Κυριακάκης), Μίρτσεβ, Πλακέντης, Αμπέλας (67’ Κατσούρος), Χατζηπαυλής.

Δείτε σε λίγο στο News12 σε βίντεο τις δηλώσεις των προπονητών αλλά και των πρωταγωνιστών του αγωνιστικού χώρου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments