Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ένα γκολ ήταν αρκετό…

Ένα γκολ ήταν αρκετό…

0
foivos_endekada
Dodekanisos
Ένα γκολ που σημείωσε ο Ορφανίδης στο 67’, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Φοίβο Κρεμαστής, με 1 – 0 επί του Διαγόρα Βατίου. Η ομάδα του Κώστα Πάττα ήταν καλύτερη, ενώ εκμεταλλεύτηκε και την αριθμητική της υπεροχή (από το 64’) μετά την αποβολή του Μικκιού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το γκολ
Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 67’ ο Ορφανίδης, όταν πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας των Βατενών και πλάσαρε κάνοντας το 1 – 0
Άλλες φάσεις
Στο 27’, ο Γ. Δελαπόρτας κάνοντας μια λόμπα έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και έτσι χάθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους
Στο 35’ ο Δράκος «έπιασε» ένα καλό σουτ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει όμως άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα (στο 36’), ο Ορφανίδης από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά ο Αναστασάς έπεσε στην κλειστή του γωνία και κατάφερε να αποκρούσει.
Ο ίδιος παίκτης στο 55’ μετά από μπαλιά του Γ. Δελαπόρτα, μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση, στέλνοντας όμως τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 71’ ο Φ. Δελαπόρτας εκτέλεσε κόρνερ και ο αδελφός του Γιώργος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Αναστασάς απόκρουσε και πάλι σε κόρνερ.
Στο 73’ ο Φ. Δελαπόρτας πάσαρε στον αμαρκάριστο Ορφανίδη που έκανε το σουτ αλλά «σημάδεψε» τον Αναστασά.
Στο 90’ ο Χειμωνέτος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 64’ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) ο Μικκιού για αντικανονικό μαρκάρισμα.
ΦΟΙΒΟΣ:
Ψαράς, Μπιλιάς, Καρύδης, Ι. Χριστοδούλου, Δράκος, Στρατής, Τζαφέρης (76’ Μαίλης), Ελ. Χριστοδούλου (46’ Φ. Δελαπόρτας), Χειμωνέττος, Γ. Δελαπόρτας, Ορφανίδης (90’ Αθανασίου)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.:
Αναστασάς, Ζερβός, Γεωργαλλής, Φασάκης, Ζουρούδης (80’ Αττιτής), Μικκιού, Σκαφίδας (75’ Παππάς), Πάνο (63’ Καλούδης), Δράκος, Καμπούρηες, Ορμενάϊ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments