Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Είναι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο»!

«Είναι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο»!

0
psilakis tasos2
Dodekanisos

Τη δική του απάντηση στην πρόσφατη τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη δίνει το πρώην μέλος της Ένωσης Τάσος Ψυλλάκης. Ο ίδιος εξαπολύει ευθείες βολές, κάνει λόγο για «πραξικόπημα» στις εκλογές, για «λασπολόγους», «συκοφάντες» και επικίνδυνους για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλε στο news12 αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σφυρίξτε τη  λήξη της παρωδίας  που λέγεται  ΕΠΣ.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. ..Αφού  έχασαν τις εκλογές,     με   πραξικοπηματικό  τρόπο « κατέλαβαν»  την  διοίκηση    της  ΕΠΣΔ , μέθοδος  που θα ζήλευαν ακόμα    μεγάλες  παραβατικές   οργανώσεις.

Δηλαδή   με εκφοβισμούς  και εκβιασμούς  με δικαστήρια   για τα οικονομικά,   μόνο και μόνο για  να καταλάβουν  την διοικήσει της ΕΠΣΔ ,και έχουν το  θράσος  να αποκαλούν  τους προηγούμενους  θρασύτατους  επικριτές  πάλι καλά.

Όταν δεν μπορεί να αποδεχθεί την πραγματικότητα και με σατανική επιδεξιότητα την διαστρέφει και διαδίδει ψεύτικες πληροφορίες, εάν δεν είναι σημάδια  πανικού και θράσους , τότε τι είναι.

Αμετανόητοι  θρασείς , συκοφάντες ,λασπολόγοι,   και επικίνδυνοι για το δωδεκανησιακό  ποδόσφαιρο και  όχι μόνο  , τώρα μας  παρουσιάζονται  ως ‘’σωτήρες’’  του ελληνικού  ποδόσφαιρου . εδώ  είναι  ανίκανοι   να γράψουν μια προκήρυξη   και να εξειδικεύσουν προβιβασμό υποβιβασμό για την Β κατηγορία, η  ΕΠΟ τους  μάρανε.

Αν  πιστεύουν  πραγματικά με τις μη παραγωγικές δαπάνες  του  ΑΔΑΜΑΚΗ   δηλαδή τα λεφτά  που πήρε  όλο αυτό το καιρό  που δούλευε  στην  ΕΠΣΔ   και  τα λεφτά  που πήρε  η πρώην  γραμματέας να τα παρουσιάζουν ως ελλείμματα και εάν αυτό  δεν λέγετε  συκοφαντία  η λασπολογία  η το λιγότερο παραποίηση της αλήθειας  τότε τι είναι.

Σας  προκαλώ εδώ και τώρα κατά αντιπαράθεση, είτε στην γενική συνέλευση είτε σε συνεδρίαση  διοικητικού συμβούλιου να παρουσιαστούν τα στοιχεία τεκμηριωμένα  στα βιβλία  εσόδων εξόδων ,  είναι γεγραγραμμένα τα πάντα με το όνομα τους  μέχρι  που πήγε και το τελευταίο ευρώ   μονό έτσι θα ακουστή η αλήθεια , αλλά για ακούστε ούτε τα κότσια έχετε  , ούτε…… και  σας ενδιαφέρει  η αλήθεια  θέλετε να παίζεται μόνοι  σας  να συκοφαντείτε  να λασπολογείτε  να παραπιείτε την αλήθεια    γιατί  έτσι πιστεύετε  ότι θα παραμείνετε στην καρέκλα  της  ΕΠΣΔ . το  υπόλοιπο  συμβούλιο  γιατί σιωπά νομίζουν ότι θα αποποιηθούν τις ευθύνες τους  πάρτε θέση  προτού είναι αργά.

Οτιδήποτε  συκοφαντικό ειπωθεί  στην  Γ’ συνέλευση θα απαντηθεί  καταλλήλως και όχι μόνο .

ΥΓ: Για να βάλεις πουλάκια  σε κλουβί πρέπει πρώτα να τα πιάσεις και για να τα πιάσεις πρέπει  να έχεις  ξόβεργα  και να κολλάνε  καλά,  φαίνεται  όμως ότι τα μειξάσια σας είναι παλιά και χαλασμένα και δεν κολλάνε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments