Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ίδρυσε τμήμα κολύμβησης!

Ίδρυσε τμήμα κολύμβησης!

0
Dodekanisos

Διευρύνεται ο Γυμναστικός Σύλλογος Διαγόρα καθώς απέκτησε και νέο τμήμα! Από την προσεχή Δευτέρα θα λειτουργεί και τμήμα εκμάθησης κολύμβησης. Οι προπονήσεις θα γίνονται στην πισίνα του ξενοδοχείο Paradise και υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο Παναγιώτης Δηλμπεράκης. Έφορος, θα είναι η Ρένα Καραγιάννη η οποία είναι υπεύθυνη και για τον τμήμα στίβου. Η ίδια σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του «γηραιού», τόνισε τo πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο που απέκτησε ακόμα ένα τμήμα, προσφέροντας έτσι πάρα πολλά στον αθλητισμό της περιοχής μας.
Ο κ. Δηλμπεράκης είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Πράγας με ειδικότητα στην κολύμβηση. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στο Ναυτικό Όμιλο της Ρόδου, το Ροδίων Παιδεία, το Κολλέγιο Ρόδου και το Κολέγιο της Πράγας.
Όπως έγινε γνωστό, οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Η συνδρομή θα ανέρχεται στα 55 ευρώ το μήνα και ο σύλλογος θα παρέχει στο κάθε παιδί τον απαραίτητο ρουχισμό αλλά και όλα όσα απαιτεί το τμήμα. Η επίσημη λειτουργία του τμήματος θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα στις 4μ.μ.. Οι ηλικίες που θα μπορούν να συμμετάσχουν στην παρούσα φάση είναι 3 – 4 ετών, 4 – 7 ετών, 7 – 12 ετών και 12 – 18 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλος στόχος του Διαγόρα είναι να αποκτήσει στο άμεσο μέλλον το δικό του σύγχρονο κολυμβητήριο προκειμένου να διευρύνει το πρόγραμμα του και να μπορούν να συμμετέχουν και ενήλικες αθλητές και αθλήτριες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments