Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το …”

“Ιδού η Ρόδος, ιδού και το …”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τη χθεεσινή νίκη επί της ΑΕ Μυκόνου εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου. Αναλυτικά:
“Μετά από την χτεσινή νίκη της ομάδας μας, που επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, ποια είναι πραγματικά η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, θα θέλαμε να τονίσουμε και να υπογραμμίσουμε αλήθειες διαπιστωμένες στις πρώτες αυτές αγωνιστικές!
Προσπαθούν, μάταια, να δημιουργήσουν κλίμα για την ομάδα μας. Ο κατά τα λοιπά “μέγας παράγοντας”, με μια κατάπτυστη ανακοίνωση προ ημερών, …θεωρεί και διαλαλεί πως η Ρόδος είναι η πιο …βρώμικη ομάδα του πρωταθλήματος. Τους χαρακτηρισμούς τους επιστρέφουμε!

Η Ρόδος ουδέποτε κατηγορήθηκε για στημένα παιχνίδια.
Η Ρόδος, ουδέποτε. αγόρασε ή πούλησε αγώνες.
Η Ρόδος, στην UEFA θεωρείται η πλέον καθαρή ομάδα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας. Η Ρόδος ουδέποτε ενεπλάκη σε στοιχήματα και στοιχηματζήδες. Η Ρόδος ουδέποτε είχε ποδοσφαιριστές που έχουν εμπλακεί σε βρώμικα παιχνίδια.

Για την καθαρότητα της ομάδας μας, δεν δεχόμαστε …μύγα στο σπαθί μας. Αν …ονειρεύονται ανόδους, ας το προσπαθήσουν χωρίς να εμπλέκουν την ομάδα μας σε δηλώσεις για τις εντυπώσεις και για δημιουργία κλίματος.
Η εμπιστοσύνη μας στην εντιμότητα διαιτητών και παραγόντων της ΕΠΟ είναι απεριόριστη και δεν θα δεχθούμε ξανά χαρακτηρισμούς και προσπάθειες…χειραγώγησης. Είναι η τελευταία φορά που αφήσαμε σχόλια να κυκλοφορούν αναπάντητα στον …αέρα. Γνωρίζουμε και ποιοι είμαστε και πώς η ομάδα μας αγωνίζεται και τι θέλουμε και πώς θα το καταφέρουμε: ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΓΚΙΑ, χωρίς δεκανίκια, χωρίς βοηθούς και εξαπτέρυγα.

Να μην τολμήσει να μας πει κανείς για Ροδίτες, για βοήθειες, για μάγειρες και …μαγειρέματα.
Γιατί για μας, όλα γίνονται μέσα στα γήπεδα. Όλα για μας χωρίς …βοήθειες του κοινού, γίνονται στους αγωνιστικούς χώρους: Άλλωστε και στους …ύποπτους που προκαλούν για να φτιάξουν κλίμα, την απάντηση την δώσαμε δυνατά!
Ολα αυτά, γι αυτούς που αμφισβητούν ακόμα! Ιδού η Ρόδος ιδού και ….
(στο τέλος του πρωταθλήματος, θα χαρούμε τη συνέχεια της γνωστής ρήσης)”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments