Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ίδιες πιθανότητες»

«Ίδιες πιθανότητες»

0
sintixakis_manolis
Dodekanisos
Ίσες πιθανότητες και στην ομάδα του και στον Αστέρα Μασάρων έδωσε ο πρόεδρος του ΑΣ Χάλκης Μανώλης Συντυχάκης με δηλώσεις του στο www.news12.gr αναφορικά με το αυριανό μεγάλο ντέρμπι των δύο ομάδων. Ο κ. Συντυχάκης αναφέρθηκε μάλιστα και στις ήττες που υπέστησαν οι δύο ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική ενώ έκανε λόγο και για την ποιότητα που έχει το φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Δωδεκανήσου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Στο παιχνίδι πάμε με τις ίδιες πιθανότητες και οι δύο ομάδες, ενώ θεωρώ ότι πλέον οι τρεις πρώτες ομάδες που είναι στην κορυφή θα ανέβουν στην Α1, αφού πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο υπόλοιπο της χρονιάς. Αναφορικά με το παιχνίδι είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά, ωστόσο, έχουμε δύο απουσίες ποδοσφαιριστών, που πάντως δεν πιστεύουμε ότι θα μας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό».
Για το πρωτάθλημα είπε: «Στην αρχή της χρονιάς δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλό και ανταγωνιστικό. Ο νέος τρόπος διεξαγωγής του βοηθάει στην ποιότητα των αγώνων, ενώ δεν πρέπει να παραληφθεί το γεγονός ότι ομάδες όπως η Σύμη, η Ομόνοια και η Σάλακος έχουν ανεβεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και μπορούν να χτυπήσουν όλα τα παιχνίδια. Άλλωστε το ότι την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε και εμείς και ο Αστέρας, αποδεικνύει το γεγονός πως μέχρι το τέλος θα υπάρξουν και άλλες εναλλαγές στην κορυφή ανάμεσα στις τρεις πρώτες ομάδες».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments