Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Είδαν το χρώμα του χρήματος

Είδαν το χρώμα του χρήματος

0
diagoras_ethnikos_asteras3
Dodekanisos

Στους ρυθμούς του αγώνα του Ηρακλείου (Σάββατο 5μ.μ.), κινείται ο Διαγόρας ο οποίος εντείνει τους ρυθμούς του, προκειμένου να παρουσιασθεί έτοιμος στο μάτς με τον ΟΦΗ, πού είναι το πιο δύσκολο μάτς που έχει δώσει μέχρι τώρα. Οι κυανέρυθροι θέλουν να δείξουν και στην Κρήτη, πώς επανέρχεται η ηρεμία στην ομάδα μετά από τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα, με τις παραιτήσεις Παπαδόπουλου, Βεργωτή αλλά και τα οικονομικά προβλήματα.
Ήδη υπήρξε αντικατάσταση εκείνων που αποχώρησαν, αλλά και συνεχίσθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο η λειτουργία της ομάδας.
-Σήμερα (Τετάρτη) το απόγευμα όπως ανακοινώθηκε σχετικά, οι παίκτες πληρώθηκαν τον μισθό του Αυγούστου και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα πάρουν και αυτόν του Σεπτεμβρίου.
-Από  την Διοίκηση της ΠΑΕ θα καταβληθεί προσπάθεια να δοθούν  σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι δόσεις των συμβολαίων, για να γίνουν  κατά τον καλύτερο τρόπο πράξη τα όσα είπε στην συνάντηση με τους παίκτες ο Κώστας Χρυσοχοϊδης και η Διοίκηση της ΠΑΕ. Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί, πώς ο Πέτρος Ρουτζιέρης γύμνασε σε εντατικούς ρυθμούς και χθες τους παίκτες του, με κάποιες απουσίες, αλλά και μερικούς από τους ποδοσφαιριστές  του να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για το μάτς της Κρήτης.
-Ο Κάρλος Μασάρα γυμνάσθηκε για λίγο και αποχώρησε στην συνέχεια,  πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Πέτρο Ρουτζιέρη για τον αγώνα της Κρήτης, με δεδομένο πως έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Παράλληλα όμως ο κώουτς του Διαγόρα, αναζητεί τον αντικαταστάτη του Νίκου Πλάτανου ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Εθν. Αστέρα.
-Ο Χάρης Ταμπάσης δεν προπονήθηκε την Τετάρτη  για να προφυλαχθεί από μια ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες δυο μέρες αλλά θα είναι από την Πέμπτη κανονικά στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη για το μάτς του Ηρακλείου.
-Δεν μπήκε καθόλου στην προπόνηση για άλλη μια φορά ο Μαρτσέλο Γκούτμαν, ο οποίος είναι τραυματίας από τον αγώνα της Δράμας . Ο παίκτης θα έχει συνάντηση  με τον γιατρό της ομάδας κ. Αντερσεν για να διαπιστωθεί η κατάσταση του.
-Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί, πώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Σάββας Εξουζίδης και Ντιέγκο Μαρτινεζ, τους οποίους θα περιμένει και την Πέμπτη να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς  στην προπόνηση ο Πέτρος Ρουτζιέρης .
Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 15.30 στο Δημ. Στάδιο . Οι κυανέρυθροι θα γυμνασθούν κανονικά και την Παρασκευή το πρωί, οπότε ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ της αποστολής που θα φύγει το ίδιο απόγευμα για την Κρήτη.
Από το γραφείο τύπου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments