Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Είχε την ουσία η Α.Ε. Κατταβιάς

Είχε την ουσία η Α.Ε. Κατταβιάς

0
Dodekanisos

Χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε ο Στεφανάκης στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Κατταβιάς κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Κλεάνθη σε φιλική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες που διεξήχθη στο νέο ενωσιακό γήπεδο στο Τσαΐρι «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου».

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ροσονέρι» μπήκαν καλύτερα ελέγχοντας το παιχνίδι και δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Ο Γεωργαλλής στο 3΄ απείλησε με σουτ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από την άλλη η ομάδα του Μανώλη Φραντζή όσο περνούσε η ώρα κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 31΄ ο Κούτσι έκανε το μακρινό σουτ αναγκάζοντας τον Καστανάκη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ, το ίδιο έγινε και λίγα λεπτά αργότερα, αυτή τη φορά από το σουτ του Μήτρου. Στο 42΄ ο Κλεάνθης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ ωστόσο ο Αλεξανδρίδης σε κενό τέρμα, ύστερα από την πάσα του Χατζηκοσμά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, με τους Παραδεισιώτες να έχουν την κατοχή σε αντίθεση με τους «κιτρινόμαυρους» που έψαχναν την κόντρα επίθεση. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Κλεάνθη στο 47΄, ο Φουσάτζια έκανε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Χατζηκοσμάς με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 56΄ ο Μαριεττάκης έκανε την κάθετη και ο Στεφανάκης αφού πέρασε και τον Καστανάκη πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Στο τελευταίο μισάωρο ο ρυθμός έπεσε αισθητά μετά από τις πολλές αλλαγές που έγιναν. Παρά το γεγονός αυτό οι τυπικά γηπεδούχοι έχασαν στο 65΄ καλή ευκαιρία αφού ο Καμπούρης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε πάνω στον Καστανάκη, ενώ η τελευταία φάση ήταν στο 81΄ όταν ο Κούτσι σημάδεψε τον Καμπούρη και αυτός με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς (Τσιβίτης, Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Στεφανάκης, Σιέχ, Μαριεττάκης, Κιλασίν Χ., Νασόπουλος, Μαντίναος, Κούτσι, Πάπα, Μήτρου. Έπαιξαν και οι (Κιλασίν Κ., Καμπούρης, Ανδρεόπουλος, Ντούπης, Αυγέρης, Τραγάκης και Σπάτα)

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Μαριάς, Κρομμύδας, Μαΐλης, Μπαούρης, Γιαννίκος, Μπερετούλης, Λερογιάννης, Αλεξανδρίδης, Χατζηκοσμάς, Γεωργαλλής. Έπαιξαν και οι ( Γρηγοριάδης, Τζαμαλής, Φουσάτζια, Θεοδοσιάδης, Τζαβάρας και Κετσές)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments