Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ιάλυσος: Ήθελε νίκη, πήρε ισοπαλία

Ιάλυσος: Ήθελε νίκη, πήρε ισοπαλία

0
Dodekanisos

Ισόπαλος με σκορ 1 – 1 απέναντι στη Σαντορίνη αναδείχθηκε ο Ιάλυσος σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αιγάλεω στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League (νότιος όμιλος). Οι “ερυθροκίτρινοι” έμειναν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, ωστόσο μια ισοπαλία μακριά από τη Ρόδο δεν μπορεί παρά να θεωρείται ένα θετικό αποτέλεσμα. Έγινε ένα δυνατό και αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα με τον Ιάλυσο να ανοίγει το σκορ αλλά τη Σαντορίνη να βρίσκει τον τρόπο για να απαντήσει άμεσα.

Στο 13’ ο Χριστόπουλος έκανε ένα επικίνδυνο σουτ αλλά ο Δερμιτζάκης ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 18’ ο Μπουντόπουλος από πολύ καλό σημείο έκανε το πλασέ αλλά ο Ανδρούτσος δεν αιφνιδιάστηκε και απόκρουσε σωτήρια.
Στο 24’ ο Παπουτσογιαννόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους καιο Χατζησάββας από κοντά με κοντινή προβολή έκανε το 0 – 1.
Στο 33’ ο Κανούλας έκανε τη σέντρα και ο Γιουκούδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 1.
Στο 42’ ο Πολύζος έκανε ωραία πάσα στον αμαρκάριστο Μπουντόπουλο ο οποίος προ κενής εστίας έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 49′ ο Παπουτσογιαννόπουλος δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και έπεσε στο έδαφος με τον Ιάλυσο να ζητάει πέναλτι αλλά τον διαιτητή να δίνει τελικά επιθετικό φάουλ.
Στο 62′ ο Ιάλυσος ζήτησε και πάλι πέναλτι όταν μετά από προσπάθεια μέσα στην περιοχή της Σαντορίνης η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Πολύζου. Ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μαχαίρας από την Αθήνα και “βοηθοί” του ήταν οι Πριονάς (Εύβοια) και Σταυρόγλου (Αθήνα).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Δερμιτζάκης, Ερρίκος (91′ Κωστόπουλος), Κουρελάς, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Σιμιτσής (77′ Περογαμβράκης), Πολύζος (46′ Σκαθαρούδης), Ιβανίδης, Μπουντόπουλος (46′ Μαλάϊ), Γιουκούδης (77′ Μηνάς), Κανούλας
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Σκεντεράϊ, Μπουσάϊ, Καρπαθάκης, Τερζίου, Γιώργου (73′ Μαστραντωνάκης), Μανιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος (86′ Ζουνίνιο), Παπαδόπουλος, Χατζησάββας, Χριστόπουλος (81′ Σταθόπουλος)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments