Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ιάλυσος – Ιωνικός 1 – 0 ΤΕΛΙΚΟ

Ιάλυσος – Ιωνικός 1 – 0 ΤΕΛΙΚΟ

0
ialisos ionikos
Dodekanisos

Την έβδομη νίκη του αναζητά σήμερα ο Ιάλυσος ο οποίος στις 2.30μ.μ. υποδέχεται τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (4ος όμιλος). Οι «ερυθροκίτρινοι» παρά τις απουσίες είναι αποφασισμένοι να παίξουν δυνατά και να πάρουν το «τρίποντο». Το news12 θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο «Οικονομίδειο» και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη στο παιχνίδι.

13:44 Μόλις βγήκε για ζέσταμα ο Ιωνικός παρουσία ελάχιστων θεατών στο ‘Οικονομίδειο”.

13:45: Σειρά και του Ιάλυσου να βγει στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει το ζέσταμα του.

13:53: Συννεφιά αυτή την ώρα στη Ρόδο. Περίπου 100 θεατές είναι αυτή τη στιγμή στο “Οικονομίδειο” και η προέλευση συνεχίζεται.

14.30: Ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ιιωνικό να εκδηλώνει την πρώτη του επίθεση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συμπληρώθηκαν δέκα λεπτά αγώνα χωρίς να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο μπροστά από τις δυο εστίες. Ο Ιάλυσος δείχνει να έχει πάντως τον έλεγχο του αγώνα έως τώρα.

Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 13′ ο Καρπαθάκης έκανε την ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Μαθιός έκανε την προβολή αλλά δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 15′ ο Λιόσης έκανε πολύ ωραία πάσα για τον Κοιλιάρα στην πλάτη της άμυνας αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να κάνει καλά τη σέντρα και η μπάλα έφυγε άουτ.

Πολύ κινητικός είναι ο Ιάλυσος που έχει για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του και ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι.

Μετά από είκοσι λεπτά ο Ιάλυσος εξακολουθεί να έχει την υπεροχή και να προσπαθεί να βρει τον ελεύθερο διάδρομο προς την εστία του Ιωνιού. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν έως τώρα να παίξουν κυρίως από τις πτέρυγες.

Στο 30′ έχουμε φθάσει με τον Ιωνικό να προσπαθεί στα τελευταία λεπτά να κερδίσει κάποια μέτρα στο αγωνιστικό χώρο.

Έχει πέσει κάπως ο ρυθμός του παιχνιδιού.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Ιάλυσο στο 32′. Ο Καρπαθάκης πάσαρε ωραία στα δεξιά στον Παφιάκη που έκανε μια γλυκιά σέντρα μέσα στην καρδιά της άμυνας του Ιωνικού. Εκεί ο Σπάρταλης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά της έφθασε στον Κοιλιάρα που εξαπέλυσε από καλό σημείο το σουτ αλλά ο Παλιγγίνης που ήταν σωστά τοποθετημένος κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Ιάλυσο στο 34′. Ο Ρεκλείτης έκανε τη βαιά μπαλιά σε θέση φορ όπου ο Λιόσης με το στήθος πάσαρε ωραία στον Μαθιό που ήταν μόνος μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πάνω στην κίνηση δεν ήταν δυνατό με αποτέλεσμα ο Παλιγγίνης και πάλι να μπορέσει να μπλοκάρει.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Ιάλυσος έχει κλείσει στα καρέ του τον Ιωνικό και εκδηλώνει συνέχεια επιθέσεις.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ ΣΤΟ 41′ 1 – 0: Ο Παφιάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σπάρταλης πήρε την κεφαλιά πάσα για τον Λιόση ο οποίος αν και με πλάτη στην εστία και με τρεις αμυντικούς κοντά του, κατάφερε να γυρίσει πολύ ωραία το σώμα του και με ένα δυνατό σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Αθανασίου στην προσπάθεια του να πασάρει αριστερά, έκανε λάθος εκτίμηση δίνοντας ουσιαστικά τη μπάλα στον Ρόβα στο ύψος της περιοχής ο οποίος όμως δεν είχε καλή ισορροπία και του σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΕΙΟ 1 – 0 προηγείται ο Ιάλυσος.

Πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς κάτι ιδιαίτερο προς το παρών.

Στο 53′ μακρινό φάουλ του Κυριακίδη προς το δεύτερο δοκάρι με τον Κρητικό που ήταν μόνος να μην προλαβαίνει τη μπάλα για την στείλει προς την εστία.

Δεν υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά με αρκετές διακοπές λόγω ελαφρών τραυματισμών.

Πολύ μέτριο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ιάλυσο να έχει κλείσει πολύ καλά όλους τους διαδρόμους και τον Ιωνικό να μην δείχνει ικανός ότι μπορεί να κάνει κάτι.

Στο 72′ ο Κοιλιάρας μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Βολονάκη ο οποίος είχε πλάτη στην εστία. Ο Παφιάκης περίμενε στι ύψος της περιοχής αλλά ο Βολονάκης προσπάθησε να βάλει ένα εντυπωσιακό γκολ με το τακουνάκι. Η μπάλα κόντραρε και πήρε ύψος και έφθασε και πάλι στον Βολονάκη ο οποίος έκανε ανάποδο ψαλίδι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 73’΄ο Ζαφειρίδης σούταρε από τη γωνιά της περιοχής αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε σε κόρνερ.

Διαχείριση του παιχνιδιού κάνει ο Ιάλυσος ο οποίος ελέγχει απόλυτα το ρυθμό και κρατάει εύκολα αυτό το 1 – 0 που του δίνει ένα πολύτιμο τρίποντο.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Ο Ιάλυσος πέτυχε ακόμα μια νίκη.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Παφιάκης, Αθανασίου, Κοκκίνης, Ρεκλείτης, Λιόσης, Καρπαθάκης (56′ λ.τ. Σαχίνης), Κώστας Χειμωνέττος, Σπάρταλης, Κοιλιάρας (89′ Χατζηκοσμάς), Μαθιός (70′ Βολονάκης) (Στον πάγκο οι Πλύγκος, Σαχίνης, Χατζηκοσμάς, Άγγελος Χειμωνέττος, Χατζηπέτρος, Βολονάκης, Λύρας)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης, Κατσικάς, Τσαφταρίδης (68′ Π. Καραχάλιος), Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Γεωργακόπουλος (46′ Καραχάλιος), Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας, Παντελίδης (87′ Μιχαλακάκος) (Στον πάγκο οι Καρχάλιος, Τσακίρης, Μιχαλακάκος, Αρχοντάκης, Καραχάλιος Π., Ελευθεριάδης, Μιχελής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments