Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ιάλυσος – Φοίβος (video)

Ιάλυσος – Φοίβος (video)

9
mavroudis_epeisodia
Dodekanisos
Δείτε από το news12 tv ένα ερασιτεχνικό βίντεο από το κλίμα που επικρατούσε σήμερα στο “Οικονομίδειο” έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών. Δείτε επίσης την αποχώρηση του “βοηθού” Γιώργου Μαυρουδή με την συνοδεία αστυνομικών που είχαν κληθεί νωρίτερα να δώσουν το παρών στο γήπεδο. Ο Γιώργος Μαυρουδής πήγε στο νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

{youtube}Xvlg6D0B4Oo{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sk0rpi0s
Sk0rpi0s
12 years ago

Δείτε έναν ”χτυπημένο” βοηθό διαιτητή που περπατάει μια χαρά.Βέβαια και στο νοσοκομειο που πήγε , οι γιατροί είπαν οτι είναι μια χαρά.Εφυγε μάλιστα σαν κύριος από την πίσω πόρτα μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε.Άραγε αν είχε χτυπηθεί όπως λένε στο φύλλο αγώνος, δεν θα έπρεπε να παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο???
ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ… ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ………………………………………………………………….

John
John
12 years ago

Έλα ρε μεγάλε!!! Τι μας λες!!
Θα έπρεπε να φύγει δηλαδή με ασθενοφόρο και να του έχει διαγνωστει κρανιοεγκεφαλικη κακωση του παιδιού και να νοσηλευτεί 3 μέρες! Δεν είπε ότι τον σαπισατε στο ξύλο, ότι τον χρυπησατε είπε. Ότι βλακείες και να λέτε εδω δεν το σωνετε με τίποτα! Άντε γεια!!!

Δημητρης
Δημητρης
12 years ago

Μαυρουδη…Μαυρουδη…και του βριζουν τη μανα εν χορω 20-30 μαστουρομενα ή αναπηρα στο μυαλο κ@λ@παιδα…!!! Καλα σας εκανε, ακομη και αν δεν ειχε τιποτα μετα απο αυτο αφου στο κατω κατω αφορμη του δωσατε…γιατι αν δεν τον ειχε ενοχλησει κανενας, δεν θα ειχαμε κανενα συμβαν…!!! Αλλα υπαρχουν και οι τζαπα μαγκες…(που ξερετε ποιοι ειναι)..!!! Τωρα λιγο τις εφαγε, πολυ τις εφαγε δεν εχει σημασια απο την στιγμη που δεν επρεπε να τον αγγιξει κανεις…!!!

TRIANTENOS
TRIANTENOS
12 years ago

MASTOUROMENOI ???? MIPOS ESY PINEIS KATI ???? EKEI MESA FONAZEI TO PEDI M MALAKA KAI LES MASTOURWMENOI MALAKA E MALAKA

Δημητρης
Δημητρης
12 years ago

Ρε φιλε triantenos κοψε κατι…καταρχειν λεω ‘η μαστουρομενοι ‘η αναπηροι στο μυαλο…διαλεγεις και περνεις…!!! Γιατι θυχτηκαν τα παιδακια??? Του κατηχητικου ειναι μηπως??? Αλλα αφου σου φαινεται σωστο 20-30 κ@λ@παιδα να βριζουν καποιου ανθρωπου την οικογενεια…..αφου τον ειχαν καποιοι προπυλακισει και φτυσει….πες μου εσυ αν ερχονταν στην δουλεια σου καποιοι και σου εβριζαν μανα, πατερα και σπιτι τι θα εκανες???

John
John
12 years ago

Ρε φίλε Δημήτρη, δεν ξέρω αν έχεις πάρει χαμπάρι, αλλα και αυτός που κανείς διάλογο μαστουρωμενος είναι… και συ περιμένεις να βρεις άκρη;
Και αν είναι το παιδι του μέσα σε αυτούς να το χαίρεται!!!

Δημητρης
Δημητρης
12 years ago

Φιλε John μαλλον εχεις δικιο..!! Προσπαθουν καποιοι να μας πεισουν οτι ολα κυλισαν φυσιολογικα…..αφου η μια ‘η δυο μπουνιες και τα σπρωξιματα που δεχτηκε ο εποπτης δεν ηταν ικανα να τον ματωσουν, να του σπασουν τη μυτη και να του προκαλεσουν μολωπες στο σωμα……συμπεραινουμε οτι δεν εφαγε ξυλο ο εποπτης….απλα τον “τρομοκρατησαν” για λιγο….!!! Θα μας τρελανουν αυτοι…!!!

John
John
12 years ago

Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!
Δεν έχουν καταλάβει πόσο καταδικαστικο είναι το φύλλο αγώνα!
Είναι ποτέ δυνατόν να έγραφε ψέματα ο διαιτητής και να το υπέγραφαν;;!!

stevie
stevie
12 years ago

ρε παιδια τι συζηταμε???εγω ουτε απο τριαντα ειμαι ουτε με ενδιαφερει το παιχνιδι…αλλα αν καταντησαμε,στο τοπικο π αγωνιζονται τα παιδια μας,τα αδερφια μας κ οι φιλοι μας,να χρειαζονται συνοδεια οι διαιτητες για να μπουν στο γηπεδο κ απειλουνται κατ εξακολουθησην απο οπαδους η οτιδιποτε μιας ομαδας,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας…ντροπη κ αισχος γτ ειμαστε απαραδεκτοι κ παρακμιακοι…μ αρεσει σε ενα βιντεο π λεει ο προεδρος του ιαλυσσου οτι οι διατητες δεν ηρθα μαζι για να τους συνοδευσει να μπουνε μεσα…αυτοι μαλλον μας κοροιδευουν…νομιζουν οτι με δεκα καφρους π εχουν στην εξδρα κ κανα δυο π υπαρχουν σε διαφορες ομαδες σαν παραγοντες οι μελη του δ.σ οτι θα κερδησουν κατι κ οτι θα παρουν το πρωταθλημα κ θα ειναι ολα καλα…θα στειλω εγω τον γιο μ να παιξει μπαλα κ να τον βριζει ο καθε αμυαλος π παει εκει…η θα παω εγω να διατητευσω κ θα σκεφτομαι αν φαω μια μπουνια η δεκα???ρε ειστε αρρωστοι…