Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δείτε το φύλλο αγώνα

Δείτε το φύλλο αγώνα

11
filo_agona1
Dodekanisos
Διαβάστε (και δείτε) τι ακριβώς αναφέρει ο Μιχάλης Μάμμης στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ιάλυσο που δεν ξεκίνησε ποτέ:
«Κατά την άφιξη μου με το ταξί, δέχθηκα επίθεση από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας με διάφορες ύβρεις και ένας από αυτούς με χτύπησε ελαφρά, στη συνέχεια ήρθε ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας ο οποίος με προστάτευσε και εισήλθα στα αποδυτήρια. Μετά από 5’ και κατά την άφιξη των «βοηθών» μου φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκαν στον β’ «βοηθό» μου Μαυρουδή Γεω. Με φραστικές ύβρεις και κάποιοι από αυτούς τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος. Το χτύπημα έγινε με γροθιά στο πρόσωπο, στην αριστερή πλευρά όπως κοιτάζει ο βοηθός. Την ώρα που ήταν κάτω, συνέχισαν να τον χτυπάνε και να τον φτύνουν. Τότε επενέβη ο πρόεδρος της ομάδας Χατζηνικήτας Μιχ ο οποίος τον αποσόβησε από τα χειρότερα και τον βοήθησε να εισέλθει στα αποδυτήρια. Σε όλη την διάρκεια που είμασταν στα αποδυτήρια μας απειλούσαν και μας έβριζαν με τις παρακάτω φράσεις. «Εσείς θα την πατήσετε για τους άλλους. Δεν θα φύγετε από εδώ. Εσένα Κώτη σε στείλανε να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά; Να δούμε πως θα φύγετε σήμερα.» Όπως μου ανέφερε ο β/ βοηθός Μαυρουδής Γεω. Δεν αισθανόταν καλά ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Αισθανόταν πόνους στο δεξί χέρι και στην αριστερά γλουτιαία περιοχή. Αναφερόμενη κεφαλαλγία  μετά τον ξυλοδαρμό. Ο βοηθός θα μεταβεί στο Γ.. Ν. Ρόδου για περεταίρω έλεγχο. Κατόπιν τούτου δεν διεξήγαγα τον αγώνα. Είχε ζητηθεί αστυνομική δύναμη η οποία και ήλθε αμέσως. Για τυχόν γεγονότα που θα γίνουν μετά την αποχώρηση μας από το γήπεδο θα ακολουθήσει συμπληρωματική έκθεση»filo_agona2
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
filathlos
filathlos
12 years ago

re den ntrepeste katholou ekei pera ths sas ftene oi diaitites eiste aksioi ths moiras sas me tetoio mbatzet k opws lete exete kalh omada na ginontai auta ta pramata…..oi filathloi tou ialusou den uparxoun pouthena….eiste alla ki alla….

Scorpios
Scorpios
12 years ago

File diavase prota ola ta gegonota ki meta mila!!!Psemata ta ekane oti xtipise o diaititis!!!Iparxei kai ekthesi iatron pou to apodikniei auto!!!Den ipostirizo tin kinisi pou ekane o allos alla apo oti fenete oi diaitites to paratraviksan!!!

John
John
12 years ago

Ρε φίλε πλάκα μας κανείς;
Τι ήθελες ρε φίλε να του βρει ο γιατρός κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις; Μια μπουνια έφαγε, αλλα αυτή η μπουνια θα σας κοστίσει πολυ ακριβά! Αλλα αφου έχει να τα χαλάει τα λεφτά του ο δικό σας ας πληρώνει άδικα φέτος! Στην τελική αυτός τους ξεσήκωσε!!!

filathlos
filathlos
12 years ago

oi filathloi tou ialusou prepei na katalavoun oti me auta pou ekanan phran thn omada ston laimo tous k oti h omada tous isws na mhn ksana paiksei alla tetoia kafeneia pou eiste kala na pathete…..ousttttttt palio tsambikoi….

ToKrasakiTouTsou
ToKrasakiTouTsou
12 years ago

Και δικηγόρο θα φέρουμε και Αθηναίος θα είναι και αρεοπαγίτης θα είναι και με ειδικότητα στα αθλητικά θα είναι. Γι’αυτό βγάλτε τουμπεκί, έτσι σας “γλεντάνε” οι Τριαντενοί!!

John
John
12 years ago

Χαχχααχααχχα ρε φίλε αυτο το κρασακι μην το πίνεις πολυ..αν και στην Ελλάδα είμαστε μπορει να αθώωθειτε κιόλας, πρώτη φορά θα είναι…εδω είναι έξω ο μπεος και οι υπόλοιποι!
Α ρε ελλαδαρα

ToKrasakiTouTsou
ToKrasakiTouTsou
12 years ago

Το βρίσκεις παράλογο να δικαιωθεί ο Ιάλυσος; Δηλαδή, αν έπαιζε ένα Χ ντέρμπι του 1ου και του 2ου και πήγαινε ο διαιτητής μισή ώρα με 45 λεπτά πριν τον αγώνα, στο οποίο είχε παρκάρει καμία 100αρια μέτρα μακριά, με τα πόδια στο γήπεδο και με πήγαινα εγώ με ένα κασκόλ και του τραβαγα μια φαπππα (έτσι με πολλά π για να είναι δυνατή), γιατί έχω προσωπικά μαζί του ή έχω κάποιο άλλο συμφέρον. Ποιος φταίει; 1) αυτός που ήρθε μισή ώρα πριν; 2) το ότι ήρθε μισή ώρα πριν και χωρίς συνοδεία; 3) Εγώ που έχω τους Χ λόγους μου; 4) η ομάδα γιατί δεν μυρισε τα νύχια της ότι θα γίνουν τα 3 παραπάνω; Και κάτι για bonus δεν είναι περίεργο το ότι δεν ήθελε γιατρό και να κάνει κάποια μήνυση; Αα επίσης ο Μπεος δεν είναι έξω και το κρασακι αυτό το παίρνω για να συνεχίσω να την παλεύω (το συνιστώ ανεπιφύλακτα).

Sk0rpi0s
Sk0rpi0s
12 years ago

Οι john και Δημήτρης έγιναν ειδήμονες και ασχολουνται με τα θέματα του Ιάλυσου τώρα.Αλλα φαίνεται πως έχουν πολύ κάψα για να τιμωρηθεί η ομάδα.Ομως είναι τόσο άσχετοι(John) με το αντικείμενο που δεν ξέρουν οτι ο Μπέος είναι μέσα…..
Παιδιά η γή είναι επίπεδη, λεφτά υπάρχουν και ο γάιδαρος πετάει…….

Δημητρης
Δημητρης
12 years ago

Καμια καψα φιλε Sk0rpi0s δεν εχω με το να τιμωρηθει ο Ιαλυσος…!!! Εχω αγωνιστει με τον Ιαλυσο…και εχω χαρει και πρωταθλημα με αυτη την ομαδα…την οποια θεωρω αυτη την στιγμη κοσμημα και καλυτερη ομαδα του τοπικου….για την ομαδα μιλαω παντα..!!! Ο προβληματισμος μου και τα σχολια ειναι για την απαραδεκτη συμπεριφορα καποιας μεριδας οπαδων του που ενω εχουν κανει την μ@λ@κια τους προσπαθουν να κανουν το ασπρο-μαυρο…!!! Δεν ειμαι ειδημονας αλλα ουτε στραβος, ουτε με κολλημενες προκαταληψεις…!!!

panos
panos
12 years ago

DEN KSERW AN O BOHTHOS XTIPISE H AN TO EKANE EPITIDES AYTO POY KSERW EINAI OTI EINAI ANTHROPOS KAI OXI ZOWN OPWS FERONTE H FILATHLI OLON TON OMADON STOYS DIAITHTES GIA MENA KALA EKANE KAI EFIGE OPWS KALA THA KANOYN OLOI NA FEYGOYN ME TO PARAMIKRO MIPWS KAI FTIAKSOYN LIGO H OMADES KAI OPWS FANIKE YPIRXE PROKATALIPSI ME TON DIAITHTH POY HRTHE APO KW EGW NA KANO MIA PROTASI NA PATE OLOI NA GINETE DIAITHTES KAI NA PAIZETE ESYS O ENAS EINAI APO KW O ALOS EINAI APO DAMATRIA DEN MPWRI NA PAIZI PX KREMASTI O ALOS EINAI APO AFANTOY DEN MPWRI NA PAIZI KALATHO O ALOS EXEI SINFERONTA H OMADA TOY XORIOYTOY DEN MPWRI NA PAIKSI TIN X OMADA ASE RE PAIDIA NTROPI MONO NTROPI PREPI NA NTREPESTE OLOI H STRABOMENI KSESPANE STOYS DIAITHTES OXI OTI DEN KANOYN LATHI ALLA LATHI KANOYN KAI PAIXTES KAI H PROPONITES OLOI

ToKrasakiTouTsou
ToKrasakiTouTsou
12 years ago

Εγώ θα σου πρότεινα να μάθεις γράφεις.. Επίσης, επιστήμονες δεν γινόμαστε όλοι, αλλά όσοι γίνουν οφείλουν να είναι καλοί σ’αυτό που κάνουν.