Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Απόρθητο κάστρο το “Οικονομίδειο”

Απόρθητο κάστρο το “Οικονομίδειο”

0
ialisos oloi
Dodekanisos

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιάλυσο! Οι “ερυθροκίτρινοι” του Πέτρου Μίχου επικράτησαν με 2 – 0 του Ατρομήτου στο “Οικονομίδειο” και επανήλθαν έτσι στις επιτυχίες μερικές ημέρες μετά την ήττα στα Ζωνιανά. Ο Ιάλυσος άξιζε τη νίκη διότι ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο. ΣΤο πρώτο ημίχρονο είχε την πλήρη υπεροχή και φυσικά για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του, προσπαθώντας να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη, έκανε σωστή διαχείρηση του αγώνα, κλείνοντας σωστά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Λουτριώτη και μη αφήνοντας τον Ατρόμητο να φανεί απειλητικός. Ένα δέυτερο μάλιστα δικό του γκολ σε ένα καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης του επέτρψε να “καθαρίσει” άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι. Η ροδίτικη ομάδα εκτός της νίκης που έχει σημασία, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα εντός έδρας παιχνίδια.

Διαβάστε το φιλμ του αγώνα όπως αυτό αποτυπώθηκε στο live του news12.

Λιγοστός ο κόσμος στο “Οικονομίδειο” μέχρι τώρα. Λιγότεροι από 500 θεατές βρίσκονται στο γήπεδο.

Ιδανικές οι καιρικές συνθήκες για μια ακόμα φορά στη Ρόδο σε παιχνίδι του Ιάλυσου. Πάνω από 20 βαθμοί κελσίου αυτή τη στιγμή.

2.30μ.μ.: Μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι.

Επιθετικά μπήκε ο Ιάλυσος έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.

Δεκατρία λεπτά αγώνα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Ίδια εικόνα στο “Οικονομίδειο” με τον Ιάλυσο να ελέγχει το παιχνίδι και να προσπαθεί να φτιάξει κλασική ευκαιρία για να σκοράρει.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ιάλυσο στο 14′. Ο Κοιλιάρας πέρασε κάθετα τη μπάλα στον Μαθιό μέσα στην περιοχή ο οποίος γύρισε το σώμα του και σούταρε διαγώνια αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Κόρνερ για τον Ιάλυσο μετά από προσπάθεια του Σταυλά από τα δεξιά. Εκτέλεσε ο Κοιλιάρας με τον Αθανασίου να παίρνει την κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Στο 19′ ο Κοιλιάρας με νέα βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας επιχείρησε να βρει τον Μαθιό. Ο Αριανούτσος παρεμβλήθηκε και έκανε κεφαλιά για να διώξει, όμως η μπάλα έφθασε στον Κκαρπαθάκη μέσα στην περιοχή. Αυτός με νέα κεφαλιά βρήκε τον Μαθιό που σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ υποδήχθηκε σε θέση οφσαϊντ.

21′ πρώτη κιτρινη στο παιχνίδι. Την είδε ο Αριανούτσος για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Λιόση.

25′ κίτρινη ο Καρπαθάκης για αντικανονικό μαρκάρισμα.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ. 
Στο 27′ ο Κοιλιάρας έκανε σέντρα από τα δεξιά, στο πρώτο δοκάρι ο  Μαθιός τη βρήκε ίσα ίσα και την έστειλε στο πίσω δοκάρι και από εκεί ο Σπάρταλης δεν είχε πρόβλημα να τη στείλει στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0.

Στο 29′ νέα κίτρινη στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά την είδε ο Μμαρινάκης για μαρκάρισμα στον Λιόση.

Στο 36′ ο Μαθιός γύρισε τη μπάλα σε θέση φορ όπου ο Χειμωνέττος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Καλύτερος ο Ιάλυσος σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι είχαν για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους και προσπαθούσαν να βρουν τους κατάλληλους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Στο 62′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαρινάκης γιατί έπαιξε τη μπάλα με το χέρι. Μαζί με τον Μαρινάκη, ο διαιτητής απομάκρυνε από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή του Ατρομήρου Σταύρο  Ηλιόπουλο ο οποίος διαμαρτύρονταν.

Στο 63′ ο Κοιλιάρας εκτέλεσε το φάουλ και ο Αθανασίου έκανε την κεφαλιά αλλά απόκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 68′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αθανασίου που επίσης έπαιξε τη μπάλα με το χέρι.

Στο 75′ ο  Ιάλυσος ζήτησε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Δανάση πάνω στον Χεικμωνέττο ο οποίος είχε τσιμπήσει τη μπάλα και έβγαινε σε θέση τετ α τετ. Ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

ΓΚΟΛ για τον Ιάλυσο. Στο 79′ ο Ρεκλείτης εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ, ο Σπάρταλης πήρε τη μπάλα και πάσαρε έτοιμο γκολ στν Κοιλιάρα ο οποίος από κοντά με σουτ έκανε το 2 – 0.

Στο 83′ ο Κοιλιάρας έδωσε ωραία τη μπάλα στον Βολονάκη σε θέση δεξιά στην περιοχή και αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 87′ ο Στρατής εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλό σημείο αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε ωραία με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στο 92′ ο Βολονάκης με περίτεχνη λόμπα έβγαλε μόνο του τον Λιόση ο οποίος σούταρε από θέση τετ α τετ αλλά έστειλε τη μπάλα με δύναμη στο δεξί δοκάρι.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής είναι ο Δημητρόπουλος
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Παφιάκης, Σταυλάς, Αθανασίου, Κοκκίνης, Λιόσης, Καρπαθάκης (35′ Χειμωνέττος Κώστας), Ρεκλείτης, Κοιλιάρας, Μαθιός (57′ Σαχίνης), Σπάρταλης (82′ Βολονάκης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Σιγάλας (36′ λ.τ. Κολιός), Μαρινάκης, Αριανούτσος, Δανάσης, Στρατής, Μητρόπουλος, Σιδηρόπουλος, Γεωργιάδης, Ράπτης (69′ Θανόπουλος), Μάμαλος (55′ Γεωργίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments