Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ιάλυσος – ΑΟ Γλυφάδας 3 – 1 ΤΕΛΙΚΟ

Ιάλυσος – ΑΟ Γλυφάδας 3 – 1 ΤΕΛΙΚΟ

2
DSCN6993
Dodekanisos

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο Ιάλυσος υποδέχεται σήμερα στις 3μ.μ. στο «Οικονομίδειο» τον ΑΟ Γλυφάδας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Το news12 θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη στο παιχνίδι.

Έντονη συννεφιά στη Ρόδο και λιγοστός κόσμος στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Τρία λεπτά στο παιχνίδι χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής.

Στο 10′ έχουμε φθάσει με τον Ιάλυσο να έχει την κατοχή της μπάλας και να είναι δραστήριος χωρίς όμως έως τώρα να μπορεί να φτιάξει τη μεγάλη ευκαιρία.

Στο 11′ εξαιρετική πάσα (κάθετη) του Κοιλιάρα προς τον Φονσέκα που έβγαινε μόνος μέσα στην περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας Θωμάς διάβασε τη φάση και βγήκε γρήγορα για να μπλοκάρει τη μπάλα.

Δεκαέξι λεπτά αγώνα με τον Ιάλυσο να εξακολουθεί να έχει τη κατοχή της μπάλας.

Με πολλές κάθετες πάσες προσπαθεί να μπει στην μεγάλη περιοχή ο Ιάλυσος χωρίς όμως επιτυχία μέχρι στιγμής.

Με αντεπιθέσεις προσπαθεί να βγει μπροστά η Γλυφάδα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Εικοσιένα λεπτά αγώνα, μέτριο το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν τον ελεύθερος διάδρομο προς την εστία της Γλυφάδας.

Στο 27′ μετά από λάθος διώξιμο του Ρεκλείτη, ο Φερεντίνος έκανε ένα χλιαρό σουτ έξω από την περιοχή χωρίς να ανησυχήσει καθόλου ο Λουτριώτης.

Ο καιρός εξακολουθεί να είναι συννεφιασμένος αλλά έως τώρα δεν έχει βροχή.

Στο 30′ ο Γεωργακόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση στέλνοντας τη μπάλα να περάσει με δύναμη ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Στο 31′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Αντώνης Αθανασίου εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά και ο Φονσέκα που ξεχάστηκε στην πλάτη της άμυνας πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Στο 34′ ευκαιρία για την Γλυφάδα. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Κόντης προσπάθησε να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά αυτή χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Λουτριώτη και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Στο 38′ μετά από μακρινή βαθιά μπαλιά ρου Ρεκλείτη, ο Κοιλιάρας τσίμπησε τη μπάλα από το εξελθόντα Θωμά αλλά η μπάλα του έφυγε μπροστά με αποτέλεσμα να προλάβει και να διώξει ο Σινάνι πριν ο  Κοιλιάρας προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα.

Κίτρινη κάρτα στον Αντώνη Αθανασίου στο 41′ για διαμαρτυρία.

ΓΚΟΛ 0 – 1. Στο 45′ ο Φερεντίνος έκανε την κάθετη πάσα στον Καλογιάννη μέσα στην περιοχή και αυτός αφού έκανε μια προσποίηση στον Λουτριώτη έστειλε με χλιαρό πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα.

Ημίχρονο στο “Οοικονομίδειο” 0 – 1. Ψυχρολουσία στο φινάλε για τον Ιάλυσο ο οποίος τώρα πρέπει να κυνηγήσει το σκορ. Ο Ιάλυσος είχε μεν για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του στα πρώτα 45 λεπτά, όμως είχε φανερό πρόβλημα στη μεσαία γραμμή και δεν μπορούσε να περάσει σωστά τη μπάλα προς την αντίπαλη περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά μόνο μια φορά την αντίπαλη εστία και αυτή από στημένη φάση. Πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά στην επανάληψη για να μπορέσει να ανατρέψει το σκορ.

16:01: Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Καμιά αλλαγή στις ενδεκάδες των δυο ομάδων.

Ένα γρήγορο γκολ θέλει στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος για να μπορέσει να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Σπάρταλης, Μαθιός και Λύρας κάνουν αυτή τη στιγμή ζέσταμα οπότε σε λίγο θα έχουμε αλλαγές.

Εκνευρισμός στο “Οοικονομίδειο” γιατί είναι η δεύτερη φορά στο δεύτερο ημίχρονο που παίκτης των φιλοξενούμενων πέφτει στο έδαφος και το παιχνίδι σταματάει.

Στο 50′ κόρνερ για τπν Ιάλυσο από τα δεξιά πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Χωρίς το γνωστό του πάθος ο Ιάλυσος σήμερα.

Στο 51′ μετά από ωραία μπαλιά του Ρεκλείτη, ο Φονσέκα πήρε τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας και βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά τον παρεμπόδισε έξυπνα ο Κατσίβελας με αποτέλεσμα να πλασάρει χλιαρά και ο Θθωμάς να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο 53′ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Γλυφάδας, η μπάλα στρώθηκε στον Αντώνη Αθανασίου που σούταρε από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά όχι ιδιαίτερα δυνατά με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Γλυφάδας να πέσει στη γωνιά του και να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 55′ μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε από τα δεξιά, δεν μπόρεσαν να διώξουν οι αμυντικοί της Γλυφάδας με τη μπάλα να …κολλάει στα πόδια του Παντελή Αθανασίου ο οποίος ανατράπηκε και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.

ΓΚΟΛ 1 – 1. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Φονσέκα ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).

Σε πολύ καλό χρονικό σημείο μπόρεσε να ισοφαρίσει ο Ιάλυσος ο οποίος έχει τώρα την καλή ψυχολογία με το μέρος του.

Στο 67′ μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και σούταρε διαγώνια αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

ΓΚΟΛ 2 – 1! Ο Μαρίνου με ένα πολύ όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά δίνοντας το προβάδισμα στον Ιάλυσο.
Πολύ ωραίο γκολ από τον νεοαποκτηθέντα παίκτη του Ιάλυσου.

Ευκαιρία για τον ΑΟ Γλυφάδας στο 76′. Μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Λαμπρογιώργος διεκδίκησε τη μπάλα στο αέρα με τον Λουτριώτη. Ο τερματοφύλακας του Ιιάλυσου έδιωξε με γροθιές αλλά η μπάλα στρώθηκε μέσα στην περιοχή στον Σινάνι ο οποίος έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ).

Στο 80′ μετά από ωραία βαθιά μπαλιά ο Σπάρταλης πήρε τη μπάλα και μπήκε στην περιοχή για να ανατραπεί από τον Κόντη και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Φονσέκα αλλά αυτή τη φορά δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ)

ΓΚΟΛ 3 – 1! Στο 82′ ο Λύρας έκανε την έξυπνα πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Κοιλιάρα ο οποίος έφυγε μόνος του και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα με πλασέ έκανε το 3 – 1 “καθαρίζοντας” ουσιαστικά το παιχνίδι.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ο Ιάλυσος νίκησε με 3 – 1.

Διαιτητής είναι ο Παπαδόπουλος (Πριόνας, Τσιφλάκος) από τον Σύνδεσμο της Εύβοιας.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Σταυλάς (62′ Σπάρταλης), Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Ρεκλείτης, Κοιλιάρας, Χατζηκοσμάς (68′ Λύρας), Μαρίνου (77′ Κοκκίνης), Φονσέκα
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Θωμάς, Κατσίβελας, Σινάνι, Κόντης, Μουσάϊ (52′ Ντούνης), Γκούμας, Φερεντίνος, Καλογιάννης (63′ Φιόρι), Λαμπρογιώργος, Γεωργακόπουλος,, Κόκαλης (77′ Τζουμάκας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
niaoy
niaoy
8 years ago

Ελάτε να δείτε τη σύστημα θα παίξουμε για να ξέρετε. ….νιαοοοοοουυυυυυυυ

diagoras
diagoras
8 years ago

Ναι φιλε νιαου οπωο ήρθε ο σαββενας με τον Αθανασίου στα μασσαρι να δει τον Διαγόρα!
Την Πέμπτη σας περιμένουμε πως και πως μερικους hooligans!