Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Η χρονιά ήδη είναι επιτυχημένη!»

«Η χρονιά ήδη είναι επιτυχημένη!»

0
xastalis2
Dodekanisos

Την άποψή του πως η Αναγέννηση Έμπωνας έχει κάνει μια πετυχημένη χρονιά εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας κ. Χρυσόστομος Χάσταλης στο news12. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων είπε:
«Θέλαμε να φτιάξουμε μια αξιοπρεπή και δυνατή ομάδα και τα καταφέραμε. Θεωρώ πως κάναμε μια πετυχημένη χρονιά και αν αυτή συνδυαστεί και με τον τίτλο τότε θα μπορούσαμε να πούμε πώς ήταν μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια».
Για το αν πιστεύει πως η ομάδα θα καταφέρει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, μένοντας αήττητη στους επόμενους 5 αγώνες δήλωσε:
«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το καθένα είναι σαν τελικός για εμάς. Είναι όλα δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι γιατί ακόμη και ένα λάθος μπορεί να στοιχήσει».
Η Αναγέννηση που «μοιράζεται» την κορυφή του 2ου ομίλου με τον Απόλλων Απολλώνων έχοντας 34 βαθμούς, θα αναμετρηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 15:30 με τον Άγιο Λουκά στα Αφάντου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο κ. Χάσταλης δήλωσε:
«Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία στην έδρα της είναι ακόμα καλύτερη. Θεωρώ πως αυτό το παιχνίδι είναι κομβικό αφού μετά από αυτό έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας». -Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, η Αναγέννηση θα κατέβει χωρίς τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Τσουκαλά, Χατζηθεοδωράκη και Κωνσταντάκη. Oι δύο πρώτοι ενδέχεται να χάσουν όλη την χρονιά λόγω τραυματισμού και επαγγελματικών υποχρεώσεων αντίστοιχα, και ο τελευταίος είναι τιμωρημένος.

Παρασκευή Ματθαίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments