Αρχική Αθλητικά νέα Η τρέλα των Άγγλων φιλάθλων για το ποδόσφαιρο δεν έχει… σύνορα!

Η τρέλα των Άγγλων φιλάθλων για το ποδόσφαιρο δεν έχει… σύνορα!

0
@AwayDays_ / Twitter.
Dodekanisos

Οι Άγγλοι φίλαθλοι έχουν έμφυτη την τρέλα για το ποδόσφαιρο, με το αίσθημα της λατρείας για την μπάλα να κυλάει στο αίμα τους. 

Ειδικότερα, η Εθνική Αγγλίας αντιμετωπίζει απόψε (21.45) εκτός έδρας το Σαν Μαρίνο για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών ενόψει παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου. Από το Σαββατοκύριακο οι Άγγλοι φίλαθλοι έχουν κάνει το ταξίδι από την Μεγάλη Βρετανία, για να βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής τους ομάδας.

Μερικοί εξ αυτών αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η Αγγλία αγωνίζεται Δευτέρα και ταξίδεψαν στην γειτονική Ιταλία λίγο νωρίτερα. Έχοντας ως βάση τους το Rimini, που είναι κοντά στον Άγιο Μαρίνο, πέρασαν το απόγευμα της Κυριακής τους στο γήπεδο! Ένα μεγάλο πλήθος των Άγγλων λοιπόν, πήρε εισιτήριο και βρέθηκε στο παιχνίδι της Rimini, πρωτοπόρου του Group D της Serie D, κόντρα στην Anglianese! Άπλωσαν τις σημαίες τους στις κερκίδες του «Stadio Romeo Neri», φωνάζοντας υπέρ των γηπεδούχων και δίνοντας άλλο παλμό σε ένα παιχνίδι ημιεπαγγελματικής κατηγορίας!

Rabona / Facebook

Η βοήθειά τους φαίνεται πως ήταν χρήσιμη πάντως. Διότι η Rimini αν και βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ (0-1), κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή και τελικά να κερδίσει με το εμφατικό 5-1. Γεγονός που εξώθησε τους Άγγλους να φωνάξουν «We’re top of the league, said we are top of the league!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments