“Η Ρωσία θα πληρώσει το τίμημα, θέλει να εξαφανίσει τους Εβραίους!”

0
Dodekanisos

Κατηγορίες εναντίον της κυβέρνησης της Ρωσίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της παράταξης του ισραηλινού κυβερνώνόντος κόμματος Amir Weitmann κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

«Αφού κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο, θα βεβαιωθούμε ότι θα κερδίσει και η Ουκρανία και ότι η Ρωσία θα πληρώσει για τις ενέργειές της. Η Ρωσία υποστηρίζει τους Ναζί που θέλουν να διαπράξουν γενοκτονία εναντίον μας. Και η Ρωσία συγκεκριμένα θα πληρώσει το τίμημα για αυτό”, δήλωσε ο Weitmann, είπε ο πολιτικός προκαλώντας πολλά σχόλια και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 “Πρέπει να καταλάβετε ότι οι ενέργειες έχουν συνέπειες. Και όταν οι άνθρωποι υποστηρίζουν τη δολοφονία των Εβραίων, πληρώνουν το τίμημα γι ‘αυτό. Αυτό συμβαίνει στη Γάζα. Η εποχή που οι Εβραίοι δεν είχαν τρόπο να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους έχει τελειώσει και οι άνθρωποι πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες για την υποστήριξη των Ναζί που θέλουν να εξοντώσουν τους Εβραίους».
η επίσημη Μόσχα διατηρεί καλές επαφές τόσο με το Ισραήλ όσο και με τους Παλαιστίνιους. Η Μόσχα πάντα υποστήριζε ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Αλλά αυτό συζητείται από το 1948. Θα ήταν σημαντικό να δημιουργηθούν συνθήκες για μια πιθανή μελλοντική ειρήνη με μακροχρόνια ιστορική προοπτική, είπε ο Πούτιν. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments