Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Η Ρόδος φοράει το κράνος της!»

«Η Ρόδος φοράει το κράνος της!»

0
rodos efhita
Dodekanisos

Το παρατηρητήριο οδικής ασφάλειας Ρόδου ΕΥΘΥΤΑ θα είναι ο νέος «χρυσός χορηγός» του ΑΣ Ρόδος. Οι «πράσινοι» προσφέρουν δωρεάν τη συγκεκριμένη χορηγία θέλοντας να συμβάλλουν στην καμπάνια της ΕΥΘΥΤΑ για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:
«Ο ΑΣ Ρόδος δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και στηρίζει το Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει προκειμένου να μειωθούν τα τροχαία δυστυχήματα. Ο ΑΣ Ρόδος, έχει ευαισθητοποιηθεί με την αύξηση στην περιοχή μας των τραγικών απωλειών στην άσφαλτο και είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να γίνει η απαραίτητη ενημέρωση σε όλους τους οδηγούς. Για το σκοπό αυτό, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να παραχωρήσει (χωρίς αντίτιμο) τη θέση του «χρυσού χορηγού» της ομάδας, στην ΕΥΘΥΤΑ προκειμένου να προβάλλει την καμπάνια που έχει σαν σλόγκαν της, «η Ρόδος φοράει το κράνος της». Η ΕΥΘΥΤΑ θα είναι ο νέος «χρυσός χορηγός» του ΑΣ Ρόδος στο πλαίσιο της θεμελιώδης φιλοσοφία της διοίκησης που είναι:
-Η αθλητική νοοτροπία και
-Η κοινωνική προσφορά παράλληλα με τον πρωταθλητισμό.
Μεγάλος μας στόχος είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε και κοινωνικό έργο γιατί ο σύλλογος του ΑΣ Ρόδος δεν είναι μόνο για το ποδόσφαιρο.
Σε κάθε εκδήλωση της ΕΥΘΥΤΑ θα είμαστε παρόντες και θα προβάλλουμε και εμείς από την πλευρά μας όλες τις δράσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την προσεχή Παρασκευή και το Σάββατο, στο περίπτερο που θα έχουμε στην Πλατεία Κύπρου για την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας μας, θα είναι μαζί μας και η ΕΥΘΥΤΑ για να κάνει ενημέρωση στον κόσμο. Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους ότι στο match program της ομάδας μας που θα υπάρχει από την 3η αγωνιστική και μετά (σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια), θα διανέμεται παράλληλα και ενημερωτικό υλικό για την καμπάνια της ΕΥΘΥΤΑ. Η επίσημη παρουσίαση του νέου μας «χρυσού χορηγού» είναι προγραμματισμένη να γίνει την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. στο Επιμελητήριο της Δωδεκανήσου . Την ΕΥΘΥΤΑ θα εκπροσωπήσει η κ. Μάνθα Ζιώγου λόγω απουσίας της προέδρου κ. Καρύδη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments