Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ «Η Ρόδος έχει να δώσει στο βόλεϊ!»

«Η Ρόδος έχει να δώσει στο βόλεϊ!»

0
tsintominas nikos
Dodekanisos

Για την εφετινή πορεία της γυναικείας ομάδας της Τελχινίδας και την σπουδαία άνοδο στο Πρωτάθλημα της Α2 στο βόλεϊ γυναικών μίλησε στην εκπομπή του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Τσιντομηνάς. Μεταξύ άλλων δήλωσε:
Για την πορεία της Τελχινίδας:
«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά, ο κόπος πολλών χρόνων επιτεύχθηκε μέσα στο σπίτι μας. Τώρα αρχίζουν τα «διαφορετικά» σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο, τα δύσκολα τα περάσαμε τα προηγούμενα χρόνια όταν έπρεπε να αγωνιστούμε με ισάξιες ομάδες ή όταν πηγαίναμε να παίξουμε σε άλλα νησιά με προβλήματα και τραυματισμούς, παρόλα αυτά για κάποιους πόντους είχαμε χάσει την άνοδο. Οι δυσκολίες υπάρχουν στον αθλητισμό».
Για το οικονομικό κομμάτι:
«Ο σύλλογος έχει περιορισμένες δυνατότητες σε αυτό το κομμάτι, θα πρέπει να βρούμε συνεργάτες ή χορηγούς. Το παλεύουμε είναι μέσα στο πρόγραμμα μας και μέχρι τέλος Μαϊου θα αποφασίσουμε αν θα δηλώσουμε συμμετοχή στην Α2. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Η ομοσπονδία δίνει το δικαίωμα να δηλώσεις τη συμμετοχή σου στην Εθνική Κατηγορία, αν δεν δηλώσεις παίζεις στην παλιά σου Κατηγορία».
Σχετικά με το μπάτζετ για μια ροδίτικη ομάδα στην Α2:
«Πρέπει να υπολογίσουμε τα ταξίδια που μαζί με τα φιλικά και τα κύπελλο είναι περίπου 12. Ανάλογα και με τις τιμές των εισιτηρίων που θα βρεις. Στην ομάδα μας δεν πληρώνεται κανένας, φέτος όμως θα πρέπει κάποιες παίχτριες να πάρουν κάποια χρήματα. Γενικά το μπάτζετ είναι γύρο στις 15 χιλιάδες. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να υπάρχουν κάποιες παίχτριες να μας βοηθάνε μόνο στα παιχνίδια της Αθήνας».
Για το αν είναι απαγορευτικά τα χρήματα του μπάτζετ:
«Αυτά τα χρήματα δεν είναι απαγορευτικά καθώς χρειαζόμαστε το 1/3 μέχρι το Δεκέμβρη, άλλα τόσα μέχρι τον Φλεβάρη και τα υπόλοιπα ως το καλοκαίρι,ίσως να μπορέσουμε να βγάλουμε αυτά τα λεφτά και από κάποιες δικές μας εκδηλώσεις. Γενικά ο σύλλογος μας είναι καινούργιος, δεν στηρίζεται σε παράγοντες. Θα πρέπει σίγουρα να αλλάξει η φιλοσοφία και το προφίλ του συλλόγου. Όπως εμείς δεν έχουμε οπαδούς. Στο γήπεδο δεν ακούστηκε τίποτα κακό, έχουμε ποιότητα φιλάθλων, φίλους αθλητριών, γονείς και καλούς μας φίλους».
Κλείνοντας ο κ. Τσιντομηνάς τόνισε:
«Εγώ είμαι 13 χρόνια στη Ρόδο, νιώθω Ροδίτης, η γυναίκα μου, τα παιδιά μου γεννήθηκαν εδώ. Πιστεύω πως κάτι πρέπει να δώσουμε στο νησί όπως και το νησί έχει να δώσει κάτι στο βόλεϊ. Αισθάνομαι υπερήφανος που οι αποστολές των ομάδων και οι διαιτητές που ήρθαν, έφυγαν κατενθουσιασμένοι από τους αγώνες, από τη φιλοξενία, από την οργάνωση απ΄όλα. Είχαμε τη βοήθεια κάποιων επιχειρηματιών ξενοδόχων, όπως εμείς δεν πληρώναμε τη φιλοξενία μας στα μέρη που παίζαμε έτσι και αυτοί οι άνθρωποι φιλοξένησαν στα καλύτερα ξενοδοχεία τις ομάδες και κάποια μαγαζιά που έδωσαν τη διατροφή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments