Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Η Ρόδος δεν πλήρωσε το ξενοδοχείο στη Φιλιππιάδα”, καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του!

“Η Ρόδος δεν πλήρωσε το ξενοδοχείο στη Φιλιππιάδα”, καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του!

0
Dodekanisos

Ποικίλα σχόλια ανά την Ελλάδα έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας footballleaguenews.gr σχετικά με το παιχνίδι που είχε δώσει εκεί η Ρόδος με τον Καραϊσκάκη Άρτας στις 6 Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που έμειναν οι “πράσινοι” καταγγέλλει ότι δεν έχει εισπράξει τα χρήματα που του οφείλονται!

Χαρακτηριστικά, τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα είναι τα εξής:

”Φωνές ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Φιλιππιάδα για την οφειλή που άφησε η ΠΑΕ Ρόδος κατά την προ μηνός διαμονή της αποστολής για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας.
Η Ρόδος έχει ανοικτά αρκετά μέτωπα προσφυγών ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά και σύντομα το Διαιτητικό Δικαστήριο θα ανακοινώσει αποφάσεις επιβολής και ενεργοποίησης ποινών. Ωστόσο, προέκυψε ένα ακόμα από τη… Φιλιππιάδα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιδιοκτησία ξενοδοχείου της περιοχής.

Οι ‘’πράσινοι’’ στις 6 Μαρτίου αντιμετώπισαν τον Καραϊσκάκη Άρτας εκτός έδρας και η αποστολή τους διέμεινε στο ‘’Hotel Iliana’’. Σύμφωνα, ωστόσο, με όσα υποστήριξε στο FL News ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας, μάταια προσπαθεί να εξοφληθεί το ποσό των 2.046 ευρώ.

Όπως είπε: ‘’Στην αναχώρηση της αποστολής υπέγραψε ο γενικός αρχηγός, αλλά έως τώρα δεν έχω πάρει τα χρήματά μου. Με ενημέρωσαν ότι η ΠΑΕ πληρώνει Τετάρτη και Παρασκευή. Πέρασε ένας μήνας και σε επικοινωνία που είχα με τον κ. Μαρτίνη, τον ρώτησα πότε θα πληρωθώ. Η απάντησή του ήταν να μην τον ξαναπάρω τηλέφωνο’’. Πλέον όπως υποστηρίζει, θα διεκδικήσει τα χρήματά του με αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής στην Ε.Ε.Α”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments