Αρχική Videos Αναμένεται να επιβαρυνθούν και άλλο οι σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας;

Αναμένεται να επιβαρυνθούν και άλλο οι σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας;

0

Ακόμα πιο πολύ αναμένεται να επιβαρυνθούν οι σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία το αμέσως επόμενο διάστημα. Και αυτό διότι η χώρα μας θα συμμετάσχει στην ανάπτυξη περισσοτέρων από 500 Αμερικανών στρατιωτών στην Ευρώπη. Είναι κάτι που ανακοίνωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο γραμματέας του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι.

Ο ίδιος επεσήμανε πως αεροσκάφη ανεφοδιασμού KC-135 από την αεροπορική βάση Fairfield στην Ουάσιγκτον θα έλθουν στην Ελλάδα, μαζί με 150 άτομα προσωπικό για υποστήριξη ανεφοδιασμού. Επιπλέον, ένα κέντρο επιχειρήσεων αεροπορικής υποστήριξης που αποτελείται από 40 στρατιώτες από το Fort Stewart της Γεωργίας, αναπτύσσεται στην Πολωνία και τη Ρουμανία. Και 300 αμερικανοί στρατιώτες αναπτύσσονται στη Γερμανία. Τόνισε πάντως ότι ο Αμερικανικός στρατός δεν θα σταλεί στην Ουκρανία που πλήττεται από συγκρούσεις.

Ο Κίρμπι είπε επίσης ότι πιστεύουν ότι η Ρωσία στρατολογεί μαχητές από διάφορες χώρες, ειδικά τη Συρία. «Έχουμε ενδείξεις που επιβεβαιώνουν αυτή την ιστορία ότι στην πραγματικότητα προσπαθούν να στρατολογήσουν και να στρατολογήσουν ξένους μαχητές», είπε χαρακτηριστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments