Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Η πρόκριση στον Διγενή

Η πρόκριση στον Διγενή

0
DSCN0279
Dodekanisos
Κερδίζοντας με σκορ 4 – 3 τον Ακουσίλαο στην παράταση, ο Διγενής Κοσκινού πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την 3η φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Οι παίκτες του Σταμάτη Μοσκιού ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και μπόρεσαν έτσι να κερδίσουν δίκαια. Ο Ζότα στο 25’ έκανε το 1 – 0 αλλά στο 43’ ο Μπανγκουράς ισοφάρισε. Στο 55’ ο Κουγιός πέτυχε το 2 – 1 και στο 70’ ο Μάνος με πέναλτι έκανε το 2 – 2. Στο 98’ ο Βολονάκης πέτυχε το 2 – 3 και στο 102’ ο Κυριαζής άνοιξε και άλλο την «ψαλίδα» στο σκορ (2 – 4). Στο 110’, ο Κάβουρας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3 – 4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης και «βοηθοί» του ήταν οι Χρήστος Κασιώτης και Χρήστος Καλκαβούρας. Στο 95’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπανγκούρας για διαμαρτυρία. Ο προπονητής του Ακουσιλάου Γιώργος Ξύπας έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Καραγιάννη και αμφισβητεί το πέναλτι με το οποίο έγινε το 2 – 2.
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Μαριτσενός, Κατταβενός, Τριανταφύλλου, Χ. Λάππάκης, Ν. Αρφαράς (55’ Μ. Λαππάκης), Β. Αρφαράς, Κάβουρας, Κουγιός, Κώστας (70’ Προβιάς), Ζώτα, Παπαθεοδώρου (65’ Σάββας)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Παπαβεργής, Παγκράτης, Λάμπρου, Ζαχαριάς (104’ λ.τ. Αλιβάνης), Μάνος, Κανάκης, Παπαθανασίου (60’ Ματοχιτάϊ), Κυριαζής, Μπανγκουράς, Βολονάκης, Φιάμπολης (108’ Κελεπέρας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments