Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ “Η πιο λαμπρή παρουσία στην ιστορία των αγώνων”

“Η πιο λαμπρή παρουσία στην ιστορία των αγώνων”

0
Dodekanisos

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της κολυμβητικής ομάδας “Πιγκουίνοι Ρόδου” στο χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα που πρατοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ. Στην σχετική ανακοίνωση ποιυ εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή των Πιγκουίνων Ρόδου στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ15-Κ16 και Κ17-Κ18, σηματοδοτώντας την πιο λαμπρή παρουσία της ομάδας μας στην ιστορία των αγώνων. Η εντυπωσιακή προσπάθεια των αθλητών μας απέφερε εκπληκτικά αποτελέσματα, καθώς καταφέραμε να πιάσουμε 6 νέα όρια με 3 αθλητές, ενώ εξασφαλίσαμε και ένα όριο για το διεθνές meeting Acropolis με το Γεώργιο Λυμπέρη στα 200μ πεταλούδα , συγκεντρώνοντας συνολικά 35 βαθμούς και πανηγυρίζοντας 21 ατομικά ρεκόρ.

Αυτή η επιτυχία, σε συνδυασμό με τα 4 μετάλλια της προηγούμενης εβδομάδας και το γεγονός ότι για πρώτη φορά 5 αθλητές μας έχουν ήδη εξασφαλίσει τα όρια για το θερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, καταδεικνύει την αφοσίωση, την πειθαρχία και το πάθος των αθλητών και των προπονητών μας. Είμαστε περήφανοι για την ακατάπαυστη προσπάθεια και την συνεχή βελτίωση που επιδεικνύει η ομάδα μας, ενισχύοντας τη φήμη της στο χώρο της κολύμβησης.

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της αποφασιστικότητας και της αλληλοϋποστήριξης της ομάδας μας. Η διοίκηση των Πιγκουίνων Ρόδου εκφράζει τα θερμά τ ης συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και τους ευχαριστεί για την αξέχαστη εμπειρία που προσέφεραν σε όλους μας. Με αυτά τα αποτελέσματα, οι Πιγκουίνοι Ρόδου στρέφονται προς τους επόμενους στόχους μας, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Προς μια ακόμα πιο λαμπρή και επιτυχημένη αθλητική χρονιά, πάμε Πιγκουίνοι!”.

Δείτε ΕΔΩ και άλλες φωτογραφίες

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments