Αρχική Αθλητικά νέα Η Παρί έχει εννιά τερματοφύλακες – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;

Η Παρί έχει εννιά τερματοφύλακες – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;

0
Milano 03/04/2021 - campionato di calcio serie A / Milan-Sampdoria / foto Image nella foto: Gianluigi Donnarumma PUBLICATIONxNOTxINxITA
Dodekanisos

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε έναν ακόμα τερματοφύλακα, τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Πλέον στο ρόστερ της, υπάρχουν αισίως εννιά παίκτες που μπορούν να καλύψουν την συγκεκριμένη θέση. Ποιοι θα μείνουν στο Παρίσι και ποιοι θα φύγουν για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους; 

Αρχικά η Παρί Σεν Ζερμέν με την άφιξη του Ντοναρούμα έκανε μία επένδυση για το μέλλον. Ο Ιταλός είναι 22 ετών και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026. Όσο ήταν στη Μίλαν μέτρησε 251 συμμετοχές. Οπότε για 22χρονο έχει αρκετές εμπειρίες. Παράλληλα το μέλλον του 34χρονου Κέιλορ Νάβας είναι αβέβαιο μετά την άφιξη του Ιταλού. 

Πάμε να δούμε και τις υπόλοιπες περιπτώσεις των τερματοφυλάκων που διαθέτει στο ρόστερ της η Παρί Σεν Ζερμέν. 

Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (22 ετών)

Όπως είπαμε ο Ντοναρούμα είναι επένδυση για το τώρα αλλά και το άμεσο μέλλον. Πιθανότατα θα είναι ο βασικός γκολκίπερ της Παρί την επόμενη σεζόν.

Κέιλορ Νάβας (34 ετών)

Ο Νάβας ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Παρί πέρυσι. Έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Γαλλική ομάδα. Οπότε εξετάζει τις επιλογές του. Μένει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο συμμετοχής από τον Ντοναρούμα. Αλλιώς θα αναζητήσει κάπου αλλού αυτό τον χρόνο. 

Αλφόνς Αρεολά (28 ετών)

Ο Αρεολά ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω του υψηλού κασέ του. Τα προηγούμενα χρόνια ο Αρεολά είχε δοθεί δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Φούλαμ. Πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και φέτος και θα φύγει εκ νέου ως δανεικός. 

Σέρχιο Ρίκο (27 ετών)

Ο Σέρχιο Ρίκο μετακόμισε στο Παρίσι από την Σεβίλλη μόνιμα το καλοκαίρι του 2020. Μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Παρόλα αυτά ουδέποτε κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού. Μάλλον μετράει ώρες στον Γαλλικό σύλλογο.

Μάρτσιν Μπούλκα (21 ετών)

Ο 21χρονος Πολωνός τερματοφύλακας δόθηκε δύο φορές δανεικός την περσινή σεζόν, πρώτα στην Ισπανική Καρταχένα. Μετά στην Γαλλική ΛΜ Σατορού. Το σενάριο λέει πως θα φύγει εκ νέου ως δανεικός. 

Γκαρισόν Ινοσέντ (21 ετών)

Ο Ινοσέντ είναι απόφοιτος των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν. Πέρυσι αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Καέν για να συλλέξει εμπειρίες, αλλά είχε μόνο τέσσερις συμμετοχές. Μία από τα ίδια και εδώ, με τον δανεισμό του να είναι το επικρατέστερο σενάριο. 

Αλεξάντρ Λετεγιέ (30 ετών)

Ο Λετεγιέ εντάχθηκε στην Παρί πέρυσι το καλοκαίρι. Στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων ήταν τρίτη επιλογή. Αποδέχθηκε τον ρόλο του, αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2022. Το σενάριο να φύγει δανεικός δεν συγκεντρώνει πιθανότητες. Ή θα ψαχτεί για μεταγραφή σε άλλη ομάδα ή θα παραμείνει τρίτος τερματοφύλακας. 

Ντένις Φράνκι (18 ετών)

Ο νεαρός Φράνκι υπέγραψε στην Παρί όντας ανήλικος το 2019, για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο έναν χρόνο μετά. Εντάχθηκε κάποιες φορές στην πρώτη ομάδα της Παρί ως μέλος της αποστολής και συχνά προπονείται με την πρώτη ομάδα. Όπως και να έχει μένει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments