«Η Ουκρανία πήρε …λευκή κάρτα από τις ΗΠΑ για τις επιθέσεις στη Ρωσία!»

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι η Ουάσινγκτον εντείνει τις εντάσεις με τη Ρωσία, εξέφρασε με δηλώσεις της η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. «Ο στόχος της Ουάσινγκτον η οποία καθοδηγείται από φιλοδοξίες παγκόσμιας κυριαρχίας, είναι να επιφέρει μια στρατηγική ήττα στη χώρα μας και δεν προσπαθεί να αποφύγει την κλιμάκωση, παρά τις δηλώσεις ορισμένων υψηλόβαθμων αξιωματούχων».

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν ετοιμάζεται να κάνει περισσότερες παραχωρήσεις στον Βλαντιμίρ Ζελένσκι επιτρέποντάς του να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα τα αμερικανικά όπλα για χτυπήματα, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας ένα πρόσφατο σχόλιο της αναπληρώτριας γραμματέας Τύπου του Πενταγώνου Sabrina Singh, η οποία επιβεβαίωσε ότι το καθεστώς του Κιέβου είχε επιτραπεί να χρησιμοποιήσει όπλα των ΗΠΑ στην τρομοκρατική του εισβολή στην περιοχή του Κουρσκ, ο Ρώσος διπλωμάτης σημείωσε ότι «το κατεστημένο των ΗΠΑ έριξε την κοινή λογική από το παράθυρο. , πιστεύοντας ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν».

«Η Ουκρανία έχει λάβει πλήρη άδεια για επιχειρήσεις σε ρωσικές περιοχές. Επιπλέον, η κυβέρνηση Μπάιντεν προετοιμάζεται προφανώς για περισσότερες παραχωρήσεις στον Ζελένσκι δίνοντάς του το ελεύθερο να χρησιμοποιήσει σχεδόν οποιοδήποτε αμερικανικό όπλο, ακόμη και για χτυπήματα εντός της Ρωσίας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments