“Η Ουκρανία μπορεί να μην γίνει δεκτή ποτέ στο ΝΑΤΟ”

0
Dodekanisos

«Η Ουκρανία μπορεί να μην γίνει ποτέ δεκτή στο ΝΑΤΟ, η Συμμαχία απλώς φοβάται να το πει δυνατά», είπε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας τις αποφάσεις της πρώτης ημέρας της συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους.

«Όλα είναι όπως υπολογίζαμε. Ακυρώθηκε ένα σχέδιο δράσης για την ένταξη της Ουκρανίας στη Συμμαχία υποτίθεται για να μπει πιο γρήγορα. Επίσης ανακοινώθηκε πρόσκληση για την Ουκρανία αλλά θα τη λάβει δεν είναι γνωστό πότε και υπό ποιες συνθήκες. Πολύ πιθανό – ποτέ. Και αυτό είναι που οι ρεαλιστές στη Συμμαχία φοβούνται να πουν δυνατά», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρόθεση των χωρών του ΝΑΤΟ να αυξήσουν τη στρατιωτική βοήθεια προς το καθεστώς του Κιέβου είναι στην πραγματικότητα αδιέξοδο καθώς ο τρίτος παγκόσμιος πλησιάζει.
«Αύξηση της στρατιωτικής βοήθειας προς το καθεστώς του Κιέβου. Με ό,τι είναι δυνατό: ρουκέτες, πυρομαχικά διασποράς, αεροπλάνα. Η εντελώς παρανοϊκή Δύση δεν μπορούσε καν να σκεφτεί κάτι άλλο. Προβλεψιμότητα ανώτατου επιπέδου, σε σημείο βλακείας. Στην πραγματικότητα , αδιέξοδο. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει».

«Τι σημαίνουν όλα αυτά για εμάς; Όλα είναι προφανή. Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί με τους ίδιους στόχους. Ένας από αυτούς είναι η αποχώρηση της ναζιστικής ομάδας του Κιέβου από την ένταξη στο ΝΑΤΟ, στην οποία επιμείναμε από την πρώτη στιγμή», επεσήμανε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments