Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Η Νίκη Ρόδου καταγγέλλει διαιτητή!

Η Νίκη Ρόδου καταγγέλλει διαιτητή!

9
niki rodou logo
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία εξέδωσε η ομάδα της Νίκης Ρόδου! Το κείμενο το οποίο λάβαμε από τον υπεύθυνο του συλλόγου Μιχάλη Βιτζηλαίο, αναφέρει:
“Κύριοι, με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να καταγγέλουμε την διαιτησία του αγώνα κατάταξης μεταξύ της ομάδας μας και του αντιπάλου μας Ευκλή Σορωνής. Δυστυχώς ενώ όλοι εμείς που δουλειά μας είναι η προπόνηση μαθητών σε καθημερινή βάση είμαστε και οι μόνοι που το βλέπουμε με μία υπέρμετρη σοβαρότητα την ίδια στιγμή που κάποιοι αβίαστα έχουν σαν μότο τους ” έλα μωρέ παιδιά είναι” . Όχι κύριοι μπορεί να είναι μικρά σε ηλικία αλλά δουλεύουν με σοβαρότητα με αυτό που αγαπάνε και πιστέψτε μας το βλέπουν σοβαρά και απαιτούν να το βλέπουν σοβαρά και όλοι οι άλλοι παράγοντες.Εμείς σας Σωματείο επιθυμούμε να μην μας διαιτητεύσει ξανά ο ίδιος διαιτητής ο οποίος κατ επανάληψη δημιουργεί προβλήματα σε πάρα πολλά Σωματεία. Να δώσουμε συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητά τους στα παιδιά της ομάδας μας που ήταν και τα νεότερα του τουρνουά και συγχαρητήρια στη αξιόμαχο ομάδα του Ευκλή. Το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεσή της Ένωσης”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
8 years ago

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

maik
maik
8 years ago

Επειδή έτυχε να βρίσκομαι στο γήπεδο για τον αγώνα του παιδιού μου με άλλη ομάδα,ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με την επιστολή διαμαρτυρίας!

Koukouloforos
Koukouloforos
8 years ago

“κύριε” Βιτζηλαίο…θα έπρεπε να τιμωρηθείτε για την διαμαρτυρία σας! Προφανώς βάζουν καινούργιους νεαρούς διαιτητές στην κατηγορία σας, ώστε να μάθουν και αυτοί…Με τέτοιες ανακοινώσεις προκαλείτε την καχυποψία και την εμπάθεια εναντίον τους. Ζητήστε να σας βάζουν τον Κολίνα να παίζει στα παιδικά σας. Απαράδεκτος!

DIEGO
DIEGO
8 years ago

Εσείς που σαν εκπαιδευτικός γνωρίζετε(;) ότι τα παιδιά λειτουργούν μιμητικά, θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε την ήττα-μάθημα και να επικεντρωθείτε σε άλλα πράγματα.Θα μπορούσατε να τους διδάξετε το σεβασμό στο διαιτητή.Να τους εξηγήσετε ότι και αυτός εκπαιδεύεται. Να τους διορθώσετε τα λάθη τους και γενικά να τους μάθετε να ζητούν τα αίτια μιας αποτυχίας ξεκινώντας από τον εαυτό τους. Υπάρχει ένα ρητό που μάλλον δεν το γνωρίζετε. Λέει ότι “κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες άλλες… μαθαίνεις” Σαν εκπαιδευτικός επίσης θα έπρεπε να σεβαστείτε τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα που είχε το τουρνουά για τους νεαρούς διαιτητές. Αλήθεια τα παιδιά αυτά πως θα μάθουν; Σφυρίζοντας Α τοπικό; Τέλος επειδή εδώ στο νησί τα έχουμε μπερδεμένα στο μυαλό μας κάποια πράγματα προπονητές παράγοντες και φυσικά γονείς να θυμάστε… σ αυτές τις ηλικίες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ…ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !Φυσικά καταλαβαίνω ότι οι ακαδημίες πρέπει να δείξουν και επιτυχίες στους πελάτες τους…

Βιτζηλαίος Μιχαήλ
Βιτζηλαίος Μιχαήλ
8 years ago

Σε όλους εσάς που ανώνυμα σχολιάσατε την επιστολή του Α.Σ. Νίκης Ρόδου.Έχω να πω τα εξής : Πρώτον με χαροποιεί το γεγονός ότι συμφωνείτε ότι στις παιδικές ηλικίες χρησιμοποιούνται διαιτητές για να μάθουν. Δεύτερον θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Νίκη Ρόδου και ο Διαγόρας είναι τα μοναδικά Σωματεία της Ρόδου που διαθέτουν τμήμα Στίβου και όχι μόνο ποδοσφαίρου και από τις ελάχιστες ποδοσφαιρικές Ακαδημίες που δεν επιβαρύνουν το Δημόσιο αφού χρησιμοποιούνται ιδιωτικές εγκαταστάσεις. Τέλος έχω χιλιάδες μαθητές μου για να κρίνουν την εκπαιδευτική μου πορεία και όχι εσάς. Παρακαλώ την επόμενη φορά να είναι επώνυμα τα σχόλειά σας.

maik
maik
8 years ago

Δίκαιο έχετε Κ.Βιτζηλάιο….σας κρίνουν οι μαθητες άλλα σας κρίνουν και παιδιά και γονείς για αυτο μάλλον θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικός γιατι όπως καλύτερα θα ξέρετε από μένα αποτελείται πρότυπο για αυτά τα παιδιά και μάλλον με τέτοιες συμπεριφορές δεν δίνεται και το καλύτερο παράδειγμα!

kostas
kostas
8 years ago

Τα τελευταια 4-5 χρονια σε διαφορα τουρνουα που παω με το παιδι μου ειχα την ατυχια να σας δω αρκετες φορες “κυριε” Βιτζηλαιο.Αφου δεν κανετε γιατι δεν τα παρατατε.Κανετε καταπληκτικη δουλεια στις προπονησεις,αλλα η τελευταια ακαδημια στο νησι να να ηταν η δικη σας δεν θα εφερνα το παιδι μου.Μεινετε εκει στις προπονησεις και παρτε ενα σοβαρο παιδι να πηγαινει στα γηπεδα.Στον αγωνιστικο χωρο ειστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και το μονο που καταφερνετε ειναι να γινεστε γραφικος για να μην γραψω κατι αλλο.

Βιτζηλαίος Μιχαήλ
Βιτζηλαίος Μιχαήλ
8 years ago

Θα συμφωνήσω μαζί σας παρότι δεν σας ξέρω αλλά ακριβώς για αυτό το λόγο κάναμε τη διαμαρτυρία. Όταν βλέπεις τον αρχηγό της ομάδος σου που διδάσκεται ποδόσφαιρο έξι συνάπτά χρόνια τέσσερις φορές την εβδομάδα από δύο ώρες να εκβιάζεται από ένα …… διαιτητή και να βάζει τα κλάματα ζητώντας να βγεί έξω και να μήν συνεχίσει τότε ναι έχετε δίκαιο μπορεί και να ξεφύγει κάποιος. Όμως προφανώς βλέπατε άλλο παιχνίδι ή είσαστε άσχετος με το ποδόσφαιρο οπότε σας δικαιολογώ. Το άσχετος με την καλή έννοια Μάικ

maik
maik
8 years ago

Μπορει να είμαι άσχετος απο ποδόσφαιρο όπως λετε αλλα αν νομίζετε ότι μ αυτες τις συμπεριφορες βοηθάτε στην εξέλιξη ενός παιδιού τότε πραγματικα λυπάμαι….το κλείνω εδώ γιατι πραγματικα δεν με ενδιαφερει τι κάνετε …ας νοιαστουν εκεινοι που σας εμπιστευονται τα παιδια τους!καλη συνέχεια να έχετε!