Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Η κούπα στους πρωταθλητές!

Η κούπα στους πρωταθλητές!

0
2
Dodekanisos

Την κούπα του πρωταθλητή πήρε και επίσημα χθες στην Κάλυμνο ο Καλυμνιακός ο οποίος επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου. Η φιέστα που περιλάμβανε την απονομή πραγματοποιήθηκε χθες στο νησί των σφουγγαράδων παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη αλλά και άλλων μελών της Ένωσης. Στο περιθώριο της απονομής έγινε και ένα φιλικό παιχνίδι με παίκτες της Μικτής του βορείου συγκροτήματος το οποίοι τελείωσε ισόπαλο με σκορ 2 – 2. Η διοίκηση του Καλυμνιακού έδωσε στην ΕΠΣΔ ένα αναμνηστικό δώρο ( την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Δρόσος αφού ο κ. Χατζημιχάλης βρίσκεται στην Αθήνα για λόγους υγείας) ενώ ο Ενωσιακός τεχνικός Θεόδωρος Θεοδώρου τίμησε τον πρόεδρο του Καλυμνιακού για την προσφορά του στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο ( ο γενικός αρχηγός Γιάννης Γιαννικουρής παρέλαβε την πλακέτα).
Οι συνθέσεις του φιλικού:
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Ντόβελλος, Καμπούρης, Κλάψης, Φράγκος, Χατζηδάκης, Ηλιάδης, Ζεμπιλάς, Γεωργαντής, Κατσαρής, Κοκκινίδης, Γερακιός, Ζερβός, Κοτσάνης, Σαγρές, Τρικοίλης, Χουρδάς Σ., Χουρδάς Δ., Βεζυρόπουλος, Χατζηδάκης, Πάνος, Κανέλλης, Λελέκης
ΜΙΚΤΗ: Κονταντώνης, Χατζηστέργος, Κεφαλιανός, Δασκαλάκης, Τσαγκάρης, Σουλάι, Γιάννου, Σχουλλής, Σπύρου, Τριμμάτης, Καμπουράκης, Καραγκούνης, Νικολάου, Σαλτσίδης, Μεταξάς, Αλαχούζος, Σταύρου.

 

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/b_katigoria/kalimniakos_fiesta/] width=[150] height=[150]}
{youtube}iTBLcNsjcCk{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments