“Η Γερμανική ηγεσία παρασύρει τη χώρα στον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο”

0
Dodekanisos

«Από την ηχογράφηση, φαίνεται ότι η γερμανική ηγεσία παρασύρει πραγματικά τη χώρα της στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο», δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν στο Telegram, αναφερόμενος για μια ακόμα φορά στο πρόσφατα δημοσιευμένο video στο οποίο Γερμανοί αξιωματικοί συζητούν την πραγματοποίηση πραξικοπήματος στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Μέλη της Δούμας θα καλέσουν το γερμανικό κοινοβούλιο να διεξαγάγει αντικειμενική έρευνα και να αποτρέψει ενέργειες που εμπλέκουν τη Γερμανία σε ένοπλη σύγκρουση.

«Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό το έγκλημα θα έχει τις πιο τρομερές συνέπειες για τους ίδιους τους Γερμανούς, προειδοποίησε ο Ρώσος αξιωματούχος. Η Ρωσία έχει κάτι να απαντήσει, αλλά είναι μια ειρηνική χώρα που σκοπεύει να λύσει το πρόβλημα μέσω διαλόγου, εξήγησε ο Βολοντίν. «Η Ρωσική Ομοσπονδία διαθέτει όπλα που είναι τεχνολογικά ανώτερα από τα ξένα και είναι ικανά να χτυπήσουν όλους τους στόχους στο έδαφός της», επεσήμανε ο Βολοντίν.

«Τα μέλη της Bundestag που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των Γερμανών πολιτών πρέπει να γνωρίζουν τα εγκλήματα που ετοιμάζει η στρατιωτικοπολιτική τους ηγεσία και να κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν την τραγωδία», τόνισε ο Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας. Το υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας επιβεβαίωσε στο τηλεοπτικό κανάλι «ARD» ότι η συνομιλία των Γερμανών αξιωματικών ήταν υποκλοπή και ότι η ηχογράφηση είναι αυθεντική.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments