Αρχική Στήλες Απόψεις Η ΕΠΣΔ και το ποδόσφαιρο…

Η ΕΠΣΔ και το ποδόσφαιρο…

0
5
Dodekanisos

Δεν θα δοθεί τελικά η ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι που παραδοσιακά συγκεντρώνει πολύ κόσμο. Αναφερόμαστε στον αγώνα ανάμεσα στον Φοίβο και τον Κλεάνθη, αγώνας που αρχικά είχε ορισθεί από την Επιτροπή Πρωταθλήματος να διεξαχθεί αύριο και είχε προαναγγελθεί εγκαίρως. Μάλιστα σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι άνθρωποι του Κλεάνθη, είχαν φροντίσει από την περασμένη εβδομάδα να εξασφαλίσουν άδεια σε κάποιους ποδοσφαιριστές τους  οι οποίοι εργάζονται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενημερώνονται στην ώρα τους για την απουσία του προσωπικού τους.
Ωστόσο η Ε.Π. άλλαξε τα σχέδια της και προς έκπληξη όλων επαναόρισε τον αγώνα για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.
Η διοίκηση του Κλεάνθη εξήγησε την κατάσταση που αντιμετωπίζει στην Ε.Π., δεν εισακούστηκε με αποτέλεσμα να προβεί σε νέες ενέργειες για να εξασφαλίσει άδεια στους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές αλλά δεν κατάφερε να μεταπείσει τον εργοδότη του Μιχάλη Σπάρταλη, ενώ για τους  Κρομύδας, Σιέχ και Ισκά το πέτυχε.
Να δούμε τι έγινε και από την άλλη πλευρά με αποτέλεσμα να στερηθεί ο κόσμος την ευκαιρία να παρακολουθήσει δύο από τις καλύτερες μέχρι στιγμής ομάδες στο πρωτάθλημα. Για τους γηπεδούχους η ευκαιρία θα ήταν μοναδική καθώς στον οικονομικό τομέα θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα πήγαιναν πολύ καλά. Εάν το αίτημα του Φοίβου να διεξαχθεί ο αγώνας Σάββατο η Κυριακή ήταν  η λήξη της τιμωρίας του Κώστα Πάττα (λήγει αύριο) νομίζουμε πως έγινε βιαστικά η εκτίμηση της όλης κατάστασης.
Το γήπεδο της Κρεμαστής είναι έτσι κατασκευασμένο που θα  εξυπηρετούσε τον προπονητή του Φοίβου να καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές του έξω από τα κιγκλιδώματα και δίπλα από τον πάγκο της ομάδας του.
Σίγουρα είναι δικαίωμα του καθενός να υπερασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του, όμως κάποια στιγμή ας ξεφύγουμε από την φιλοσοφία του «Δωδεκανησιακού Champions League» και ας δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθεί ποδόσφαιρο και όχι κοκορομαχίες. Καμία ομάδα δεν περισσεύει γιατί όλες έχουν ιστορία άλλες μακρόχρονη και άλλες μικρότερη και για όλους μας είναι χρέος να τις παρακολουθούμε.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments