Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Η ΕΠΣΔ ανακαλεί το παραχωρητήριο του Ενωσιακού από τους Πάνθηρες!

Η ΕΠΣΔ ανακαλεί το παραχωρητήριο του Ενωσιακού από τους Πάνθηρες!

0
Dodekanisos

Την απόφαση της να ανακαλέσει το παραχωρητήριο του Ενωσιακού γηπέδου “Καλλιπάτειρα” προς τους Πάνθηρες ανακοίνωσε επίσημα η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Αναλυτικά: “Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων θεμάτων, το παραχωρητήριο γηπέδου του Ενωσιακού γηπέδου Ε.Α.Κ., στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα», ανακαλείτε για το σωματείο «ΓΑΣ Πάνθηρες Ρόδου», μετά τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στις 13.02.2022, στον αγώνα της Γ΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, της 13ης αγωνιστικής, με τη χρήση βεγγαλικών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΔ, με πίστη και επιμονή κατάφερε να υλοποιήσει το έργο της πλήρης ανακαίνισης του αγωνιστικού χώρου του ενωσιακού γηπέδου στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα», καθιστώντας το ως το πρώτο ενωσιακό γήπεδο στην Ελλάδα με πλαστικό τάπητα με υπόστρωμα και φελλό, που αποτελεί τη νέα γενιά αγωνιστικών χώρων. Έργο το οποίο αποτελούσε για τη Διοίκηση επιτακτική ανάγκη και σημασία, μιας και ο μεγαλύτερος όγκος τόσο των προπονήσεων, όσο και των αγώνων, λόγω της παρούσης συγκυρίας και της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών, πραγματοποιείτε στο ενωσιακό γήπεδο, αφού πολλά σωματεία της δύναμης μας το δηλώνουν ως έδρα.

Ένα έργο που η χρηματοδότηση του στηρίχθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η ΕΠΣΔ σεβόμενη τα σωματεία της, παρέχει τη χρήση των ενωσιακών γηπέδων εντελώς δωρεάν και απαιτεί από τα σωματεία της τον αντίστοιχο σεβασμό στους χώρους και στα γήπεδα που αγωνίζονται”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments