Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Η έφεση δεν τους οδήγησε πουθενά

Η έφεση δεν τους οδήγησε πουθενά

0
epo-kaloooo111
Dodekanisos
Aπορρίφθηκε η έφεση που κατέθεσε το σωματείο του Καλυμνιακού στην Δευτεροβάθμια επιτροπή της Ε.Π.Ο. αναφορικά με τα γεγονότα που σημειώθηκαν στις 5/12/11 στον τοπικό ντέρμπυ με την ομάδα του Βαθύ Καλύμνου. Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας διεκόπηκε οριστικά από τον διαιτητή Ωραιόπουλο λιγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90 λεπτου, με την ένταση εντος και εκτός αγωνιστικού χώρου να έχει φθάσει στα όρια της και τον διαιτητή να αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του Καλυμνιακού Χαλικιό  μέσα σε κλίμα έντονων διαμαρτυριών και την κατάσταση στη συνέχεια να ξεφέυγει επικίνδυνα , έχοντας ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην ολοκληρωθεί ποτέ και το Φ.Α. να συνταχθεί στο Α.Τ. Καλύμνου. Η ”καμπάνα” που έριξε στις 15/12/11 η Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Δ. αναφορικά με τα γεγονότα ήταν η εξής:

Α.-Ο Διακοπείς αγώνας πρωτ/τος Β κατηγορίας Δωδ/σου κατακυρώνεται με σκόρ 3-0 υπέρ του ΑΟ ΒΑΘΥ και από την τρέχουσα βαθμολογία του ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ αφαιρούνται τρείς /3/ βαθμοί 
Επίσης σύμφωνα με το ίδιο αρθρο από την ομάδα του ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ αφαιρούνται δύο /2/ βαθμοί από το επόμενο πρωτ/μα.

Β.- ποινή αποκλεισμού ενός μηνός από τους αγώνες πρωτ/τος Β κατηγορίας 
Γ.-Χρηματικό πρόστιμο εκατόν /100/ Ευρώ /άρθρο 15 παρ.β εδαφ.α του Π.Κ.)
Δ.-Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ ως εκπροσωπό του Ι. ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗ την Πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγων/κούς χώρους για ενα /1/ μήνα και χρηματικό πρόστιμο πενήντα /50/ Ευρώ .

Ο σύλλογος του Καλυμνιακού με οδηγό την δικαίωση του Απόλλωνα Α. ,που τυγχάνει παρόμοιας περίπτωσης, κατέφυγε στην δευτεροβάθμια επιτροπή η οποία απέρριψε την έφεση. Η απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά:
Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ.15/14-12-2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments