Αρχική Videos “Η Δύση δεν θέλει να ακούσει τις ανησυχίες της Μόσχας”

“Η Δύση δεν θέλει να ακούσει τις ανησυχίες της Μόσχας”

0

Η Δύση δεν θέλει να ακούσει τις ανησυχίες της Μόσχας τόνισε σε νέες δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Χαρακτηριστικά επεσήμανε τα εξής:
«Οι κατηγορίες της Δύσης για τη Ρωσία είναι μια προσπάθεια να καλύψει την έλλειψη επιθυμίας της να ακούσει τις ανησυχίες της Μόσχας. Υπάρχουν κατηγορίες από την Ουάσιγκτον, από ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι η Ρωσία είναι επιθετική και ούτω καθεξής. Αυτό είναι απλώς μια προσπάθεια να καμουφλάρουν την απροθυμία τους να ακούσουν τις ανησυχίες μας», είπε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες Ανατόλι Αντόνοφ ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση να αναζητήσει διπλωματική λύση στη σύγκρουση στην Ουκρανία και συνεχίζει να στέλνει όπλα στην κυβέρνηση του Κιέβου», τόνισε σχολιάζοντας ένα άλλο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ.

«Η Ουάσιγκτον δεν σκοπεύει να αναζητήσει τρόπους για μια διπλωματική διευθέτηση της σύγκρουσης», είπε ο Ρώσος διπλωμάτης σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την υπηρεσία Τύπου της πρεσβείας. Συνέχισε λέγοντας ότι αξιωματούχοι της σημερινής κυβέρνησης της Ουάσιγκτον «δεν έχουν κάνει τίποτα για να φέρουν το καθεστώς Ζελένσκι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments