Αρχική Videos Η Αυστρία σφίγγει και άλλο τον κλοιό στους ανεμβολίαστους!

Η Αυστρία σφίγγει και άλλο τον κλοιό στους ανεμβολίαστους!

1
Dodekanisos

Η Αυστριακή κυβέρνηση εντείνει τα δρακόντεια μέτρα της εναντίον όσων αρνούνται το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η επόμενη κίνηση της είναι να μετατρέψει τους …εργοδότες σε επιθεωρητές αναζήτησης όσων δεν έχουν εμβολιαστεί! Στην αυστριακή πόλη Linz, η οποία έχει ποσοστό εμβολιασμού κάτω του μέσου όρου 63%, η πόλη θέλει να προσλάβει άτομα για να …κυνηγήσουν όσους αρνούνται εμβόλια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελβετικής Blick.


Η δουλειά των επιθεωρητών θα είναι να ελέγχουν «εάν αυτοί που δεν εμβολιάζονται πληρώνουν πραγματικά γι’ αυτό». Σύμφωνα με την πρόταση, αυτοί οι επιθεωρητές θα λαμβάνουν μισθό 2.774 ευρώ (3.136 δολάρια ΗΠΑ), που θα καταβάλλεται 14 φορές το χρόνο. Όσοι αναλάβουν τον ρόλο θα μπορούν να περιμένουν μισθό 38.864 € (43.938 $ USD). «Η δουλειά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ποινικών εντολών καθώς και τη διεκπεραίωση προσφυγών», αναφέρεται στην σχετική έκθεση. Φυσικά, οι αιτούντες πρέπει να έχουν Αυστριακή υπηκοότητα και να έχουν κάνει το εμβόλιο ή να έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό.

Η Αυστρία ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που εισήγαγε αυστηρά lockdown, με υποχρεωτικό κανόνα εμβολιασμού για τον COVID-19 που ορίστηκε για την 1η Φεβρουαρίου 2022. Όσοι αρνηθούν το εμβόλιο θα αντιμετωπίσουν πρόστιμα έως 7.200 ευρώ (8.140 $) και Όσοι αρνηθούν να πληρώσουν το πρόστιμο θα αντιμετωπίσουν έως και 12 μήνες φυλάκιση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] πρόστιμα (που ενίοτε έφθαναν και σε εκφοβισμό με ποινή φυλάκισης), βεβαιώσεις μετακίνησης, rapid tests, χρήση μάσκας σε βαθμό […]