Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η απάντηση του Καραγιάννη!

Η απάντηση του Καραγιάννη!

3
karagiannis
Dodekanisos

Την απάντησή του, σχετικά με τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού του Άρη Αρχαγγέλου Δημήτρη Κατσούλη έδωσε μέσω του news12 ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καραγιάννης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Επειδή είδα κάποιες δηλώσεις τις οποίες αναφέρθηκε το όνομά μου θέλω να πω κάποια πράγματα.
Καταρχάς οι λόγοι που αποχώρησα από τον Άρη όπως είπε και ο πρόεδρος με δηλώσεις του, είναι καθαρά επαγγελματικοί και όχι οικονομικοί. Έχω καταλάβει πως κάποιοι δεν με ήθελαν στην ομάδα για δικού τους λόγους. Να υπενθυμίσω στον κ. γενικό αρχηγό ότι τα 2 χρόνια μου στο σύλλογο όταν η ομάδα αντιμετώπισε οικονομικό πρόβλημα ήμουν από τους πρώτους που δέχθηκε να πάρει λιγότερα χρήματα. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσουν και οι κ. Φουτούλης και Σφυριαλάς. Σε όσες ομάδες έχω αγωνιστεί, έχω φύγει με το κεφάλι ψηλά όπως και τώρα. Επίσης να αναφέρω στον κ. γενικό αρχηγό να συνενοείτε με τον πρόεδρο της ομάδας γιατί εγώ με αυτόν μιλούσα και μόνο με αυτόν. Να προσθέσω πως ο Άρης αντιπροσωπεύει ένα ολόκληρο χωριό, αν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί μου να μου το πει. Για οποιαδήποτε απάντηση μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Νομίζω πως φέρθηκα καλά σε όλους. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα. Καλή συνέχεια στην ομάδα και να επαναλάβω πως ήταν τιμή που φόρεσα αυτή την ιστορική φανέλα. Τέλος θελω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Ταράλη για την είδηση του θανάτου του».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mpifteki
mpifteki
7 years ago

Dimitri akri den prokeitai na vgaleis!!Otan o genikos leei oti tou eipe o grammateas kai eipe o enas kai eipe o allos ti perimeneis…Genike sinexise dinamika..pame na kleisoume paixtes apo Olympiako kai filiko me barcelona

Στέργος
Στέργος
7 years ago

Δημητράκη έπρεπε να την περιμένεις αυτή την εξέλιξη. Αφού ο άλλος τρέμει μην τυχών και δεν παίζει αν έμενες στην ομάδα. Είχε χάσει τον ύπνο του. Κάτι έπρεπε να γίνει για να κοιμάται ήσυχα τα βραδιά.

Αντωνης Ρ7
Αντωνης Ρ7
7 years ago

Εντελως τυχαια εκει στο λν αρχαγγελο οσοι παιχτες εχουν φυγει αφηνουν αιχμες προς τριτους η εχουν τσακωθει με παραγοντες η προπονητες της ομαδας βλεπε παπαοικονομου,κολιωκωστας,πομπου,χατζησαββας,κοντογιαννος,κ τωρα καραγιαννης…τπτ δεν ειναι τυχαιο…τωρα θελουν να φυγουν καποιοι παιχτες που ειναι για ενα χρονο κ δεν τους δινεται τα δελτια χωρις να ανηκουν σε εσας…αισχος!!!