Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 H Ρόδος γιορτάζει σήμερα τα 53 γενέθλια της

H Ρόδος γιορτάζει σήμερα τα 53 γενέθλια της

0
Dodekanisos

Τα 53α γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η ομάδα της Ρόδου. Οι “πράσινοι” για το σκοπό αυτό έκαναν την ακόλουθη ανάρτηση στο επίσημο προφίλ της ομάδας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά:

“Σήμερα με ιδιαίτερη τιμή υποκλινόμαστε στη μνήμη των προέδρων που άφησαν εποχή, που μεγαλούργησαν και στέριωσαν τη Ρόδο, για το νησί, τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Σαν σημερα πριν 53 χρόνια αυτή η ομάδα ξεκίνησε τη ζωή της, με πρώτο πρόεδρο τον Δημήτρη Βενετοκλή.

Πέρασαν 53 χρόνια με συμμετοχές στην Α’ Εθνική, στη Β’ στη Γ΄, στη Δ και στο τοπικό. Ολες είχαν μια μικρή ή μεγάλη ιστορία, πάντοτε χτίζοντας τη μεγάλη, που δεν θα επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε τυχάρπαστο να την αμαυρώσει για μερικά «Εφιαλτικά» τάλιρα. Η ΡΟΔΟΣ είναι μια Ιστορία, που τιμούν οι εχθροί και απολαμβάνουν οι φίλοι της. Αυτή συνεχίζουμε. Γι αυτήν πολεμάμε. Γι αυτήν καθημερινά παλεύουμε, αγωνιζόμαστε, υπάρχουμε…

Στα 53 χρόνια πέρασαν πρόεδροι, σύμβουλοι, φίλαθλοι, οπαδοί, παίκτες και παίκτες. Εμείς που συνεχίζουμε, υποσχόμαστε σήμερα στα γενέθλια της ομάδας, πως θα αγωνιστούμε για να συνεχίσουν οι γενιές να απολαμβάνουν το Ροδίτικο ποδόσφαιρο. Μετά από 38 χρόνια, έχουμε μια ελπίδα και την κρατάμε άσβεστη: Για την επιστροφή εκεί που δικαιωματικά για το ποδόσφαιρο μας, η Ρόδος ανήκει…”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments