Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική H απάντηση της Ρόδου στον Παναιγιάλειο

H απάντηση της Ρόδου στον Παναιγιάλειο

0
Dodekanisos

Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης της Ρόδου στα όσα ανέφερε νωρίτερα με ανακοίνωση του ο Παναιγιάλειος. Οι “πράσινοι” αναφέρουν τα εξής:

“Το πέναλτυ που δεν έδωσε ο διαιτητής που στο βίντεο που δημοσιεύουμε παρακάτω φαίνεται ξεκάθαρα, ήταν ο λόγος που ο πρόεδρος της ΡΟΔΟΥ διαμαρτυρήθηκε στο τέλος της αναμέτρησης. Ηταν σαφές πως ο διαιτητής ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ερχόμενος στη Ρόδο για δεύτερη φορά σε τρεις αγώνες δείχνει το …ύποπτο της αποστολής του. Δείχνει πως μας έριξαν στάχτη στα μάτια, επιλέγοντας έναν διαιτητή που τα πήγε καλά στον αγώνα της ομάδας μας με το Μεσολόγγι και σήμερα, έδειχνε και σφύριζε ο,τι γούσταρε: Πάντως όχι τη Ρόδο!
Τώρα αν είναι καλή ή κακή η ομάδα μας, αν θα πάρει το πρωτάθλημα ή όχι, είναι πράγματι ένα ζήτημα αν μας φέρνουν τέτοιες διαιτησίες. Την επόμενη φορά πάντως ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ δεν θα δεχτούμε!
Τώρα για τα επεισόδια: Ο πρόεδρος της ομάδας μας μίλησε μόνο με διαιτητές. Προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, όταν μερικοί θερμόαιμοι από την μια και προκλητικοί από την άλλη πιάστηκαν στα χέρια. Αυτό κι από μας καταδικάζεται, γιατί τέτοια δεν είναι για το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Ολα αυτά για το γήπεδο που μας έδωσαν για προπονήσεις, είναι τουλάχιστον αστείο. Τους ευχαριστήσαμε, μια -δυό φορές που χρησιμοποιήσαμε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο Αιγίου.
Επιτέλους, ας δούνε τον αγώνα όλοι οι ενδιαφερόμενοι: Υπήρχε άλλη ομάδα στο γήπεδο ειδικά στο β’ ημίχρονο; Είχε η Ρόδος άλλο αντίπαλο εκτός του Δημητρακόπουλου;
Καλή συνέχεια ευχόμαστε στον Παναιγειάλιο! Το τι έγραψε ο παρατηρητής διαιτησίας, νομίζουμε είναι η δικαίωση μας. Οπως και το ξεκάθαρο βίντεο.
Φέτος η Ρόδος δεν θα ξαναπιαστεί …κορόϊδο. ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ κι εμείς, εδώ είμαστε…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments