"Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω"

3
dogiamas
Την άποψη του για το ντέρμπι των Καλυθιών, εξέφρασε με δηλώσεις του στο www.news12.gr ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών, Δημήτρης Δογιάμας. Συγκεκριμένα μετά από σχετική ερώτηση που του κάναμε, απάντησε ως εξής:
“Νομίζω ότι με βάση την εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες, το 1 – 1 μας αδικεί. Ο Απόλλων έπαιξε πιο επιθετικά από τους αντιπάλους. Ήθελε πιο πολύ τη νίκη και είχε περισσότερεςε ευκαιρίες. Βέβαια στο τέλος θα μπορούσαν και οι αντίπαλοι να πάρουν το τρίποντο καθώς σε μια στημένη φάση είχαν δοκάρι. Συνολικά όμως σταθήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο”|
Σχετικά με την μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος, τόνισε τα ακόλουθα:
“Για τα γεγονότα που έγιναν στο τέλος θέλω να πω ότι γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Ειλικρινά λυπάμε εκ μέρους της ομάδας μου για αυτά που συνέβησαν αλλά θα πρέπει κάποιοι κύριοι που είναι από τους πρωταγωνιστές, να μάθουν να είνα κόσμιοι εντός των τεσσάρων γραμμών και πριν και κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αν θα με καλέσει η Πειθαρχική θα πως ποιούς εννόω. Δεν είναι δυνατόν όμως να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.”
Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο κ. Δογιάμας είπε:
“Νομίζω ότι μέχρι το τέλος ο Απόλλων θα διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει για τον τίτλο του πρωταθλητή σεβόμενοι τις προσπάθειες που έχουν κάνει οι παίκτες και οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα.”